Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Odolný telefon Doogee S59 PRO 4GB/128GB, zelená

Odolný telefon Doogee S59 PRO 4GB/128GB, zelená
Odolný telefon Doogee S59 PRO 4GB/128GB, zelená
Odolný telefon Doogee S59 PRO 4GB/128GB, zelená
Odolný telefon Doogee S59 PRO 4GB/128GB, zelená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Odolný telefon Doogee S59 PRO 4GB/128GB, zelená z kategorie elektronika, komunikace, telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Odolný telefon Doogee S59 PRO 4GB/128GB, zelená .

Detailní informace

Odolný telefon Doogee S59 Pro Hledáte odolný telefon, který něco vydrží a má energie na rozdávání? Odolný telefon Doogee S59 Pro v zelené barvě je se svou vojenskou certifikací MIL STD-810G a voděodolností IP68 a IP69K připraven na nejextrémnější podmínky, zvládne i několik dní na jeden zátah díky baterii s masivní kapacitou 10 050 mAh, disponuje spolehlivým výkonem osmijádrového procesoru a kvalitním čtyřnásobným 16Mpx fotoaparátem Samsung. Baterie s obří kapacitou 10 050 mAh Více než den na jedno nabití? Pro mnoho telefonů neřešitelná rovnice.... Doogee S59 Pro ale má díky baterii s masivní kapacitou 10 050 mAh tolik energie, že dosahuje až třídenní výdrže bez nutnosti hledat nabíječku. Pomocí technologie 24W rychlonabíjení mu navíc doplníte energii bleskovou rychlostí už za pouhé tří hodiny. Telefon do extrémních podmínek Doogee S59 Pro byl stvořen tak, aby něco vydržel. Jeho robustní tělo se zvýšenou odolností proti poškození v podobě vojenské certifikace MIL STD-810G a voděodolného krytí IP68 a IP69K, přežije v extrémních teplotách, je prachuvzdorné, vydrží pády až z 1,5metrové výšky i ponoření do vody. Prostě telefon, na který je vždy spoleh. Čtyřnásobný fotoaparát Samsung Odolný telefon, který umí dobře fotit? Ano. Se špičkovým čtyřnásobným AI fotoaparátem Samsung s hlavní 16Mpx kamerou, 8Mpx širokoúhlou kamerou, 2Mpx portrétní kamerou a 8Mpx makro objektivem můžete za všech okolností pořizovat špičkové snímky. S přední 16Mpx kamerou Samsung zachytíte krásné selfies. Skvělé vizuální zážitky Užijte si sledování filmů, videí a hraní her bez kompromisů i s odolným telefonem. Kompaktní 5,71“ displej s kapkovitým výřezem vyniká detailním HD+ rozlišením a současně je chráněn proti poškození a poškrábání krycím sklem Corning Gorilla Glass. Hry a práce bez čekání Spolehlivý chod všech aplikací a hraní her zajišťuje kvalitní osmijádrový procesor MediaTek Helio P22 s frekvencí až 2.0 GHz. Ten doplňuje rychlá operační paměť 4 GB RAM a pro ukládání filmů, fotografií nebo hudby lze využít obří 128GB úložiště. Přihlášení obličejem nebo boční čtečkou otisků Chcete vědět, že je o vaše osobní věci dobře postaráno? Díky technologii odemčení pomocí obličeje a boční čtečce otisků prstů máte zajištěn rychlý a přitom naprosto bezpečný přístup do telefonu, kam už se nikdo nepovolaný nedostane.

Produkt je výrobek značky Doogee ,distribuovaný s EAN kódem 6924351688431.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Doogee, Komunikace Doogee, Telefony Doogee.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Odolný telefon Doogee S59 PRO 4GB/128GB, zelená a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Doogee a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Doogee najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odolný telefon Doogee S59 PRO 4GB/128GB, zelená
Právě si prohlížíte...

5106,- Kč