SHAD Taška na nádrž CAFE RACER SR18 8L

SHAD Taška na nádrž  CAFE RACER SR18 8L
2 190 2 190 251
2 190,- Kč

Původní cena: 2 190,- Kč


Hodnocení:


SHAD Taška na nádrž CAFE RACER SR18 8L z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, přeprava nákladů pomocí vozidel, tašky a nosiče na motorky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným SHAD Taška na nádrž CAFE RACER SR18 8L .

Detailní informace

Tankvak SHAD Taška na nádrž
CAFE RACER SR18 8L:SHAD Taška na nádrž
CAFE RACER SR18 8L je ideální volbou, pokud potřebujete další úložný prostor, když nemáte rádi batoh na zádech, ale potřebujete často své věci pohodlně převážet i přenášet. Vyznačuje se celkovým objemem 8 l, což bohatě stačí na peněženku, doklady i zásobu jídla nebo oblečení, které se bude hodit na delších trasách. Tankvak je určený k umístění
na nádrž motocyklu. Tankvak SHAD zvládnete usadit zcela jednoduše a v okamžiku s pomocí silných popruhů. Jistě se vám bude... líbit jeho hnědá barva. Důležité přednosti tankvaku SHAD Taška na nádrž
CAFE RACER SR18 8L Užitný objem tankvaku SHAD 8 l Rychlá a pohodlná instalace s pomocí připravených popruhů Tankvak SHAD je určený k instalaci na nádrž Pohodlný transport díky ručnímu madlu Barva tankvaku: hnědá Materiálem tankvaku je kůže Rozměry: 36 × 18 × 15 cm Tankvak SHAD ochrání vše potřebné Nejdůležitějším materiálem tankvaku je kůže, který odolá i náročnějším podmínkám. Tankvak budete moci uchytit na místě díky upínacím popruhům. A za pomoci šikovného madla si tankvak snadno vezmete kamkoli s sebou, když si chcete vzít věci s sebou.

Produkt je výrobek značky Shad ,distribuovaný s EAN kódem 8430358664470.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Shad, Díly a příslušenství vozidel Shad, Přeprava nákladů pomocí vozidel Shad, Tašky a nosiče na motorky Shad.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 436,- Kč
1 362,- Kč
Detail
1 675,- Kč
1 514,- Kč
Detail
1 777,- Kč
1 741,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

SHAD Taška na nádrž CAFE RACER SR18 8L a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, přeprava nákladů pomocí vozidel sleva, tašky a nosiče na motorky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shad a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shad najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SHAD Taška na nádrž CAFE RACER SR18 8L
Právě si prohlížíte...

2190,- Kč