SHAD Taška na místo spolujezdce SW45

SHAD Taška na místo spolujezdce  SW45
3 790 3 790 1687
3 790,- Kč

Původní cena: 3 790,- Kč


Hodnocení:


SHAD Taška na místo spolujezdce SW45 z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, přeprava nákladů pomocí vozidel, tašky a nosiče na motorky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným SHAD Taška na místo spolujezdce SW45 .

Detailní informace

Tankvak SHAD Taška na místo spolujezdce
SW45:SHAD Taška na místo spolujezdce
SW45 je výbornou možností, jak jednoduše vyřešit chybějící úložný prostor na motorce, což se hodí třeba v případech, kdy vám už v kufrech nezbývá místo a batoh na záda rozhodně nechcete. Disponuje slušným vnitřním prostorem o objemu 40 l, takže v klidu uschová takové množství věcí, že možná vezmete i to, co ani nebudete potřebovat. Tankvak SHAD dokážete připnout naprosto jednoduše a rychle prostřednictvím vázacích popruhů. Jestliže je váš parťák zrovna doma a... jedete bez něj, lze tankvak posadit přímo na místo spolujezdce. Určitě se vám bude líbit jeho černá barva. Stěžejní vlastnosti tankvaku SHAD Taška na místo spolujezdce
SW45 Celkový objem tankvaku SHAD 40 l Snadná a rychlá montáž s pomocí jistících popruhů Tankvak SHAD je určený k instalaci na sedlo/nosič Tankvak má nepromokavou úpravu Barva tankvaku: černá Materiálem tankvaku je textil Rozměry: 48 × 31 × 17 cm Tankvak SHAD vás doprovodí na každé cestě Při výrobě tankvaku byl použit materiál textil, který zajišťuje potřebnou odolnost. Přeháňky vás od vyjížďky neodradí. Tankvak SHAD totiž nijak nepromokne.

Produkt je výrobek značky Shad ,distribuovaný s EAN kódem 8430358664937.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Shad, Díly a příslušenství vozidel Shad, Přeprava nákladů pomocí vozidel Shad, Tašky a nosiče na motorky Shad.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 777,- Kč
1 741,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

SHAD Taška na místo spolujezdce SW45 a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, přeprava nákladů pomocí vozidel sleva, tašky a nosiče na motorky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shad a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shad najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SHAD Taška na místo spolujezdce SW45
Právě si prohlížíte...

3790,- Kč