Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Apple iPad mini Wi-Fi + Cellular 64GB MK8E3FD/A Purple

Apple iPad mini Wi-Fi + Cellular 64GB  MK8E3FD/A Purple

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Apple iPad mini Wi-Fi + Cellular 64GB MK8E3FD/A Purple z kategorie elektronika, počítače, tablety, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Apple iPad mini Wi-Fi + Cellular 64GB MK8E3FD/A Purple .

Detailní informace

iPad mini je precizně navržen tak, aby byl naprosto krásný. Zcela nový kryt obsahuje novou větší obrazovku od okraje po okraj spolu s úzkými okraji a elegantními zaoblenými rohy.8,3-palcový Liquid Retina displej nabízí True Tone, P3 širokoúhlou barvu a ultranízkou odrazivost, díky čemuž je text ostrý a barvy živé, ať jste kdekoli. Apple Pencil se magneticky připojuje k boční straně iPadu mini, takže jej mát...e vždy s sebou a je připraven k okamžité skici nebo spontánnímu brainstormingu. iPad mini se dodává ve čtyřech nádherných barvách. A nové stereo reproduktory na šířku jsou skvělé, když sledujete videa u bazénu nebo posloucháte svůj oblíbený seznam skladeb v parku. Touch ID je integrováno do horního tlačítka pro rychlé, jednoduché a bezpečné ověření. Použijte svůj otisk prstu k odemčení iPadu nebo rychlé a bezpečné provedení platby.Díky novému čipu A15 Bionic je iPad mini stejně výkonný jako přenosný. Bez ohledu na to, zda se prodíráte složkou doručené pošty nebo upravujete fotografie pomocí Photoshopu, dokáže to všechno udělat. Používejte pokročilé aplikace, zachycujte skvělý obsah a oživte své kreativní projekty kdekoli. Poskytuje až o 40 procent rychlejší výkon CPU a díky Apple Neural Engine až 2x rychlejší strojní učení. A díky až o 80 procent rychlejší grafice vám iPad mini umožní ponořit se do čehokoli, co děláte. Pomocí realistických štětců vytvořte akvarel, zažijte neskutečnou AR a hrajte graficky náročné hry.Díky ultrarychlým připojením a novým možnostem 5G iPadu mini se můžete připojit k nejrychlejším dostupným bezdrátovým sítím, když potřebujete stahovat soubory, streamovat filmy a nahlašovat se s přáteli na cestách. Rychlá bezdrátová připojení jsou rozhodující pro to, abyste věci zvládli. S Wi-Fi 6 nyní na iPadu mini si můžete být jisti, že máte nejrychleji dostupné Wi-Fi. Připojte se a nabíjejte pomocí všestranného portu USB-C. Připojte příslušenství, abyste mohli dělat hudbu, podnikat a ještě víc. Adaptér součástí: Ano Kapacita baterie: 5124 mAh Výdrž baterie: 10 hours Rozlišení fotoaparátu: 12 MP Typ kamery: Zadní Typ kamery: Přední Kapacita: 64 GB Barva podle výrobce: Purple Barva: Fialová Země původu: Čína Velikost displeje: 8.3" Typ displeje: IPS Rozlišení přední kamery: 12 MP Výška (mm): 6.3 Délka (mm): 134.8 Slot pro paměťovou kartu: Ne Operační systém: iPadOS Balení obsahuje: Adaptér Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Kabel Napájení: Baterie Procesor: A15 Bionic Rozlišení: 2K Série: iPad mini 6 Varianta: Wifi Hmotnost (g): 297.0 Šířka (mm): 195.4 WiFi: WiFi 6 Varianta: Cellular Typ SIM karty: Nano-SIM : 64 GB

Produkt je výrobek značky Apple ,distribuovaný s EAN kódem 0194252508664.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Apple, Počítače Apple, Tablety Apple.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Violet
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Apple iPad mini Wi-Fi + Cellular 64GB MK8E3FD/A Purple a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, tablety sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Apple a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Apple najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Apple iPad mini Wi-Fi + Cellular 64GB MK8E3FD/A Purple
Právě si prohlížíte...

19390,- Kč