Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Roland J-6

Roland J-6

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Roland J-6 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, syntetizéry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Roland J-6 .

Detailní informace

J-6 Chord Synthesizer je nekonečná studnice hudební inspirace, která spojuje výkonný akordový sekvencer s bohatými tóny renomovaného syntezátoru JUNO-60. Vytvořte duševně vzrušující nápady na písně během několika vteřin a experimentujte se styly a variacemi, abyste ze svých akordů vytvořili taneční linie a rytmické vzory. Přidejte svěží efekty na zmrazení vašeho zvuku a rozšiřte sv&eacu...te; možnosti propojením s jinými AIRA Compact, MIDI hardwarem a softwarem pro produkci hudby.Se 100 soubory akordů pokrývajících širokou škálu žánrů vždy najdete inspiraci pro písně a jamy s J-6. K vytvoření skvělé hudby není třeba znát akordy ani teorii – jednoduše si zvolte soupravu a skládejte akordové postupy za běhu stisknutím jednoho doteku na klávesnici. Vytvářejte nápady na nové melodie, vytvořte doprovod pro živá vystoupení nebo posílejte informace o akordech do jiného MIDI zařízení.Pomocí stylových bank a variací J-6 je snadné naplnit statické akordy dynamickou energií a přesvědčivým pohybem. Transformujte nápad pomocí rozsáhlých arpeggií a rytmických frází a udržujte groove stisknutím tlačítka Hold. Typ: Synth Typy efektů: Chord Typy efektů: Sequencer Počet presetů: 64 Šířka (cm): 18.8 Výška (cm): 3.6 Hloubka (cm): 10.6 Balení obsahuje: USB kabel Balení obsahuje: Manuál Displej: Ano Typy efektů: Delay Typy efektů: Reverb Sluchátkový výstup: Ano Provoz na baterie: Ano Typ baterie: Li-Ion : Li-Ion Filtr: Ano Envelope: Ano Arpeggiator: Ano Sekvencer: Ano Barva: Černá USB: Ano USB to Device: Ano USB MIDI: Ano MIDI rozhraní: Ano Vestavěný reproduktor: Ne Vstupy: Sync Země původu: Čína Série: AIRA COMPACT

Produkt je výrobek značky Roland ,distribuovaný s EAN kódem 4957054518820.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Roland, Hobby, hudba a výtvarné umění Roland, Hudební nástroje Roland, Elektronické hudební nástroje Roland, Syntetizéry Roland.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

17 490,- Kč
Detail
38 890,- Kč
Detail
26 090,- Kč
Detail
46 690,- Kč
44 190,- Kč
Detail
22 690,- Kč
Detail
14 790,- Kč
Detail
8 519,- Kč
Detail
85 390,- Kč
Detail
21 290,- Kč
Detail
19 490,- Kč
Detail
38 090,- Kč
35 490,- Kč
Detail
4 690,- Kč
4 569,- Kč
Detail
2 931,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Roland J-6 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, syntetizéry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Roland a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Roland najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Roland J-6
Právě si prohlížíte...

5190,- Kč