Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pioneer Dj TORAIZ AS-1

Pioneer Dj TORAIZ AS-1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pioneer Dj TORAIZ AS-1 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, syntetizéry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Pioneer Dj TORAIZ AS-1 .

Detailní informace

Monofonní analogový syntezátor, který vznikl v úzké spolupráci Dave Smithe a značky Pioneer. Syntetizátor Toraiz AS-1 je vybaven stejnými analogovými filtry, jaké najdete v špičkovém syntezátory Prophet 6. AS-1 je kromě toho vybaven dvojicí VCO s možností trojúhelníkové, pilovité nebo tepové vlny a dvojicí VCF s 4 stupňovým rezonantní low-pass filtrem, který pnúka i možnost samooscilácie a svojstupňovým high-pass filtrem. K dispozici je i efektový procesor přímo ze syntetizátoru Prophet 6, který nabízí využití jednoho nebo dvojice efektů najedn...ou. Na výběr je z BBD analogového delaye, kruhové modulace, Chorusu, Maestro phaseru a distortionu. Syntetizátor je vybaven 465 presety s možností ukládání 465 uživatelských presetů a 64 krokovým sekvencerem. Polyfonie: 1 Země původu: Čína Napájení: 240V Adaptér součástí: Ano Typ: Desktop syntezátor Aftertouch: Ano Arpeggiator: Ano Bluetooth: Ne Barva: Černá Hloubka (cm): 17.8 Typy efektů: Delay Typy efektů: Distortion Typy efektů: Chorus Typy efektů: Phaser Envelope: ADSR Filtr: Ano Sluchátkový výstup: Ano Výška (cm): 6.9 Vstupy: Trigger IN Vstupy: MIDI IN Typ kláves: MIDI Počet kláves: 13 LFO: 1 MIDI rozhraní: Ano Modulace: Ano Počet presetů: 495 Oscilátory: 2 Výstupy: Sluchátkový jack 6,3 mm TRS Výstupy: Jack 6,3 mm TRS Výstupy: MIDI OUT Balení obsahuje: Adaptér Vstupy pedalu: Ne Pitch bend: Ne Sekvencer: Ano Nabízená konfigurace: Standardní nabídka Sound Engine: Analogový USB MIDI: Ne USB to Device: Ne USB to Host: Ano Hmotnost netto (kg): 1.4 Šířka (cm): 26.8 Balení obsahuje: Manuál

Produkt je výrobek značky Pioneer Dj ,distribuovaný s EAN kódem 4573201240828.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Pioneer Dj, Hobby, hudba a výtvarné umění Pioneer Dj, Hudební nástroje Pioneer Dj, Elektronické hudební nástroje Pioneer Dj, Syntetizéry Pioneer Dj.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 256,- Kč
Detail
26 090,- Kč
Detail
5 559,- Kč
Detail
85 390,- Kč
Detail
299,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pioneer Dj TORAIZ AS-1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, syntetizéry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pioneer Dj a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pioneer Dj najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pioneer Dj TORAIZ AS-1
Právě si prohlížíte...

13890,- Kč