Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MOOG Subharmonicon

MOOG Subharmonicon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MOOG Subharmonicon z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, syntetizéry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným MOOG Subharmonicon .

Detailní informace

Nejnovější přírůstek do mateřského ekosystému Moog, polomodulárny analogový syntezátor a sekvencer Moog Subharmonicon přináší veškerou chuť analogu Moog s vlastním rytmem. Subharmonicon, který byl poprvé vydán v omezeném množství 120 kusů v roce 2018, se stal okamžitou kultovní klasikou pro jeho jedinečný přístup k subharmonické syntéze a polyfytmickému sekvencování. Subharmonicon se dvěma VCO, každý se dvěma suboscilátormi a čtyřpólovým rezonančním filtrem, vytváří krémové all-analogové tóny s temnými spodky a spalujícími výškami. Jeho skutečn...ě inovativní schopnosti sekvencování využívají kombinaci dvou čtyřstupňových sekvencerů (jeden pro každou sekci VCO) a polyrythmického generátoru k vytvoření divokých, nevyzpytatelných polyfytov a vyvíjejících se harmonických akordů. Použijte ho jako samostatný polomodulárny syntezátor nebo jej vložte do svého systému EURORACK pro nekonečné zvukové zkoumání. Zvukový nástroj jako žádný jiný, vyzkoušejte Moog Subharmonicon ještě dnes! Hmotnost: 1,59 kg Polyfonie: 4 Provoz na baterie: Ne Mikrofonní vstup: Ne Výstupy: Jack 3,5 mm Napájení: 240V USB MIDI: Ne USB to Device: Ne USB to Host: Ne Adaptér součástí: Ano Sekvencer: Ano Bluetooth: Ne Barva: Černá USB: Ne Balení obsahuje: Adaptér Vstupy: Jack 3,5 mm Typ: Semi-modular Aftertouch: Ne Arpeggiator: Ne Země původu: Čína Hloubka (cm): 13.3 Typy efektů: Multiefekty Envelope: ADSR Filtr: Ano Sluchátkový výstup: Ano Výška (cm): 10.7 MIDI rozhraní: Ne Modulace: Ne Oscilátory: 2 Výstupy: Headphones 6,3 mm TRS Vstupy pedalu: Ne Pitch bend: Ne Nabízená konfigurace: Standardní nabídka Hmotnost netto (kg): 1.59 Šířka (cm): 31.9 Balení obsahuje: Manuál : 20210507.0

Produkt je výrobek značky Moog ,distribuovaný s EAN kódem 0040232358890.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Moog, Hobby, hudba a výtvarné umění Moog, Hudební nástroje Moog, Elektronické hudební nástroje Moog, Syntetizéry Moog.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MOOG Subharmonicon a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, syntetizéry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Moog a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Moog najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MOOG Subharmonicon
Právě si prohlížíte...

17090,- Kč