MOOG Mother-32 - 5% sleva

-5%
MOOG Mother-32
17 590 18 490 31
17 590,- Kč

Původní cena: 18 490,- Kč


Hodnocení:


MOOG Mother-32 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, syntetizéry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným MOOG Mother-32 .

Zlevněné zboží

Semi-modulární tabletop syntezátor. Jedinečný analogový nástroj, který poskytuje surový analogový zvuk, sekvenční zpracování a rozsáhlé propojení s jakýmkoliv elektronickým nebo modulárním ekosystémem. Byl ručně vyrobený v Asheville, NC a designovaný, aby poskytoval hudebníkem široké spektrum kreativních nástrojů. Disponuje 32 Step sekvencemi a 64 sekvenčními lokacemi s regulací napětí, Low Pass a High Pass Moog Ladder filtry (20 Hz - 20 kHz) s rezonancí ovládanou napětím a Audio výstup pro procesování externích zdrojů zvuků. Oscilátor Moog s W...ave výstupy s funkcemi Pulse a Sawtooth, 5-pin MIDI vstup a MIDI to CV konvertor, 32 modulárních propojovacích vstupů (součástí produktu je i 5 propojovacích kabelů) a 2 mixéry s regulací napětí. Vynikající společník k syntezátorem Werkstatt 01, Minitaur a jiným. Je možné přimontovat až 2 přídavné jednotky z řady Tier 2 a 3. Hlavní modul je snadno napasovateľný do EURORACK Skiff nebo pouzdra. Hmotnost netto (kg) : 1.59 Modulace : Ne USB to Device : Ne Aftertouch : Ne Barva : Černá Výška (cm) : 10.7 Varianta : Standardní nabídka Balení obsahuje : Adaptér Nabízená konfigurace : Standardní nabídka USB to Host : Ne Sluchátkový výstup : Ano Typy efektů : Multiefekty Filtr : Ano Pitch bend : Ne MIDI rozhraní : Ano USB MIDI : Ano Envelope : ADSR Vstupy pedalu : Ne Sekvencer : Ne Balení obsahuje : Manuál Adaptér součástí : Ano Šířka (cm) : 31.9 Bluetooth : Ne Výstupy : Headphones Jack 6,3 mm TRS Země původu : Čína Polyfonie : 1 Hloubka (cm) : 13.3 Oscilátory : 1 Arpeggiator : Ne Napájení : 240V Typ : Semi-modular Výstupy : Jack 6,3 mm TS

Produkt je výrobek značky Moog ,distribuovaný s EAN kódem 0094922033031.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Moog, Hobby, hudba a výtvarné umění Moog, Hudební nástroje Moog, Elektronické hudební nástroje Moog, Syntetizéry Moog.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MOOG Mother-32 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, syntetizéry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Moog a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Moog najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MOOG Mother-32
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

17590,- Kč