Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Korg MicroKORG S

Korg MicroKORG S

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Korg MicroKORG S z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, syntetizéry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Korg MicroKORG S .

Detailní informace

Mini syntetizátor s 37 mini klávesami tvarujte zvuk. Syntezátor analogového modelování microKORG se stal kvalitním zvukem, všudypřítomným designem a vynikající kvalitou sestavení v roce 2002 světovým standardem.Nový microKORG S je vybaven vestavěným reproduktorovým systémem 2 + 1 s výkonem, který daleko přesahuje jeho velikost. Jeho tělo má elegantní bílý motiv a obsahuje nové předvolby, které představují zvuky nové generace. Pod propracovaným vnějším povrchem microKORG S se skrývá zvukový motor, který má brutální sílu i univerzální použití. Ve...stavěný reproduktorový systém 2 + 1 zajišťuje bohatý a plný zvuk při jakékoli hlasitosti. Podvozek využívá novou strukturu skříňky a kombinace velkého objemu skříňky a portu s basovým reflexem plně využívá výhod reproduktorů, čímž poskytuje bohatý pocit hlasitosti, který přesahuje velikost reproduktorů, jasný smysl pro umístění a bohatý nízkofrekvenční rozsah. Kromě fungování stávajícího modelu napájeného z baterie umožňuje integrace zabudovaných reproduktorů i lehký, ale plnohodnotný výkon iv prostředí, kde není k dispozici zdroj napájení nebo PA. Protože reproduktorová skříňka je umístěna ve skříňce přístroje, vibrace z reproduktoru jsou cítit přes prsty. Tato taktilní zpětná vazba umožňuje zažít stejnou jemnou a dynamickou reakci jako při hraní na akustický nástroj nebo elektrické piano. Počet kláves: 37 Polyfonie: 4 Provoz na baterie: Ano Země původu: Čína Hmotnost: 2,5 kg USB to Device: Ne USB to Host: Ne USB MIDI: Ne Sekvencer: Ano Velikost kláves: Mini Adaptér součástí: Ano Varianta: S Vstupy: MIDI IN Aftertouch: Ne Arpeggiator: Ano Bluetooth: Ne Barva: Bílá Hloubka (cm): 23.2 Typy efektů: Vocoder Typy efektů: Filter Typy efektů: Delay Typy efektů: Modulace Envelope: Ano Filtr: 4 Sluchátkový výstup: Ano Výška (cm): 7.0 Vstupy: Jack 6,3 mm Vstupy: Jack 6,3 mm (MIC/Line) Vstupy: Jack 3,5 mm (MIC/Line switch+ 5 V) Typ kláves: Touch Sensitive LFO: 2 MIDI rozhraní: Ano Modulace: Ano Počet presetů: 192 Oscilátory: 2 Výstupy: Jack 6,3 mm L/Mono + R Výstupy: Sluchátkový jack 6,3 mm TRS Balení obsahuje: Adaptér Vstupy pedalu: Ne Pitch bend: Ano Nabízená konfigurace: Standardní nabídka Sound Engine: Analogový Paměťové médium: Ne Hmotnost netto (kg): 2.5 Šířka (cm): 52.4 Typ: Vocoder Keyboard Synthesizer Napájení: Adaptér nebo Baterie Typ baterie: AA Balení obsahuje: Gooseneck Microphone Počet zvuků: 192.0

Produkt je výrobek značky Korg ,distribuovaný s EAN kódem 4959112154322.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Korg, Hobby, hudba a výtvarné umění Korg, Hudební nástroje Korg, Elektronické hudební nástroje Korg, Syntetizéry Korg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 256,- Kč
Detail
6 819,- Kč
6 569,- Kč
Detail
4 168,- Kč
Detail
5 559,- Kč
Detail
23 590,- Kč
23 090,- Kč
Detail
13 790,- Kč
Detail
38 890,- Kč
Detail
26 090,- Kč
Detail
2 453,- Kč
Detail
2 445,- Kč
Detail

Korg PC-300

White / Steel / Korg
2 055,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Korg MicroKORG S a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, syntetizéry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Korg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Korg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Korg MicroKORG S
Právě si prohlížíte...

12290,- Kč