Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Behringer Wasp Deluxe

Behringer Wasp Deluxe

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Behringer Wasp Deluxe z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, syntetizéry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Behringer Wasp Deluxe .

Detailní informace

Hybridní syntezátor s duálním digitálním designem OSC společnosti Behringer. Nabízí autentickou reprodukci původních obvodů Wasp Deluxe a analogovou cestu signálu založenou na autentických designech VCF a VCA. K dispozici jsou 3 variabilní druhy oscilátoru s pulse/ramp a vylepšeným režimem pro vynikající zvuky, multi-mode VCF s Lo, Hi, Band a Notch režimem, flexibilní LFO - 6 druhů waveform včetně noise a S&H s modulac&i...acute; frekvencí a pitch, 2 analogové Envelope generátory pro modulaci VCF a VCA. Noise generator výrazně rozšiřuje možnosti waveform. Syntetizátor přináší Poly Chain (16 hlasů), což zabezpečuje kombinace více syntezátorů - polyfonie až 16 hlasů. Zařízení je plně kompatibilní s Eurorack. Obsahuje 29 ovládacích prvků, což zabezpečuje nastavení parametrů v reálném čase. Syntetizátor je vybaven audio vstupem pro externí zdroje zvuku a USB/MIDI připojením s výběrem MIDI kanálu/Voice Priority. Vstupy pedalu : Ne Bluetooth : Ne Typ : Modular Typ : Desktop syntezátor Aftertouch : Ne Sekvencer : Ne Arpeggiator : Ne Napájení : Adaptér Vstupy : Jack 3,5 mm TRS Sluchátkový výstup : Ano USB to Host : Ano MIDI rozhraní : Ano Modulace : Ano Filtr : High Pass Výška (cm) : 8.7 LFO : 1 Filtr : Low Pass Barva : Černá Adaptér součástí : Ano Výstupy : 6,3 mm Jack Země původu : Čína Envelope : ADS Oscilátory : Analog VCO Sound Engine : Analogový USB : Ano Filtr : Band Pass USB MIDI : Ano Paměťové médium : Ne Typy efektů : Ne Polyfonie : 16 Filtr : Notch Nabízená konfigurace : Standardní nabídka Šířka (cm) : 37.4 Napájení : 230V Hmotnost netto (kg) : 1.6 Hloubka (cm) : 13.6 Provoz na baterie : Ne Pitch bend : Ne

Produkt je výrobek značky Behringer ,distribuovaný s EAN kódem 4033653031547.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Behringer, Hobby, hudba a výtvarné umění Behringer, Hudební nástroje Behringer, Elektronické hudební nástroje Behringer, Syntetizéry Behringer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 445,- Kč
Detail
4 112,- Kč
Detail
3 630,- Kč
Detail
1 950,- Kč
Detail
13 444,- Kč
12 790,- Kč
Detail
4 168,- Kč
Detail
26 090,- Kč
Detail
5 559,- Kč
Detail
10 290,- Kč
Detail
8 519,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Behringer Wasp Deluxe a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, syntetizéry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Behringer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Behringer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Behringer Wasp Deluxe
Právě si prohlížíte...

3997,- Kč