Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Behringer Neutron

Behringer Neutron

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Behringer Neutron z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, syntetizéry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Behringer Neutron .

Detailní informace

Semi-modulární analogový syntezátor navržený týmem, který vytváří produkty Deepmind. Neutron může být použit jako součást systému EURORACK nebo jako samostatná jednotka a má čistou analogovou dráhu signálu se dvěma VCO systémy založenými na klasickém designu čipů Curtis 3340. Navíc nový 2-pólový multifunkční filtr ''Moffat'' (podle designéra Keitha Moffat), analogové přehrávání, analogové zpoždění a rozsáhlý patch bay s 56 body poskytují širokou škálu nástrojů pro budování zvuku. Syntetizátor je vybaven 2 x 3340 ''Curtis chip'' analogovými osci...látory. Obsahuje 5 waveform křivek: Tone mod, Saw, Pulse, Triangle, Sine s možností kombinace a ovládání pro Pulse width a Tone Mod. Vybaven je přepínatelným multi módem 12dB / Oct filtr, 2x generátorem Anlaog Envelope (ADSR). Neutron přináší možnost pracovat v Parafonic režimu a nabízí Single LFO s 5 možnostmi nastavení waveform s MIDI synchronizací. Analogové obvody zahrnují overdrive obvod. Syntezátor disponuje připojením prostřednictvím USB pro použití MIDI a Mono In / Out s 1/4 jack konektorem. Polyfonie: 2 Země původu: Čína Napájení: Adaptér Hmotnost: 2 kg USB to Host: Ano USB MIDI: Ano USB to Device: Ne Sekvencer: Ne Adaptér součástí: Ano Vstupy: MIDI IN Sound Engine: Analogový Envelope: ADSR LFO: 1 Filtr: Low Pass Modulace: Ano Oscilátory: 2 Sluchátkový výstup: Ano Barva: Červená Paměťové médium: Ne Hmotnost netto (kg): 2.0 Arpeggiator: Ne Šířka (cm): 42.4 Výška (cm): 9.4 Hloubka (cm): 13.6 Typ: Semi-modular Vstupy: Jack 6,3 mm TS Vstupy: CV (Jack 3,5 mm) Výstupy: Jack 6,3 mm TS Výstupy: Headphone Jack 6,3 mm TS Výstupy: CV (Jack 3,5 mm) Filtr: High Pass Aftertouch: Ne Bluetooth: Ne Typy efektů: Overdrive Typy efektů: Delay Filtr: Band Pass MIDI rozhraní: Ano Balení obsahuje: Adaptér Vstupy pedalu: Ne Pitch bend: Ne Nabízená konfigurace: Standardní nabídka Balení obsahuje: Manuál

Produkt je výrobek značky Behringer ,distribuovaný s EAN kódem 4033653031387.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Behringer, Hobby, hudba a výtvarné umění Behringer, Hudební nástroje Behringer, Elektronické hudební nástroje Behringer, Syntetizéry Behringer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Red
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 445,- Kč
Detail
4 112,- Kč
Detail
1 950,- Kč
Detail
2 453,- Kč
Detail
14 790,- Kč
Detail
10 290,- Kč
Detail
1 874,- Kč
Detail
3 219,- Kč
Detail
3 429,- Kč
3 333,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Behringer Neutron a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, syntetizéry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Behringer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Behringer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Behringer Neutron
Právě si prohlížíte...

7390,- Kč