Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Behringer K-2

Behringer K-2

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Behringer K-2 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, syntetizéry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Behringer K-2 .

Detailní informace

Analogový semi-modulární syntetizér společnosti Behringer. Duální design VCO umožňuje neomezené možnosti při hudební produkci. Nástroj obsahuje autentické kopie originálních obvodů s odpovídajícími tranzistory a JFET. Autentický design VCO, VCF a VCA zajišťuje analogovou cestu signálu. Semi-modulární architektura s předvolenými směry nevyžaduje propojování patch kabelů pro tvorbu zvuku. Konstrukce filtru první a druhé generace - high pass/low pass + peak/resonance. 4 variabilní formy oscilátoru s proměnnou šířkou impulzu zajišťují vynikající ch...arakter zvuku. K dispozici je plně analogový triangle/square wave LFO, 2 analogové Envelope generátory pro modulaci VCF a VCA. Poly Chain s 16 hlasy umožňuje kombinaci více syntezátorů - až pro 16 hlasovou polyfonii. Modul je možné umístit do standardního Eurorack pouzdra. 36 ovládacích prvků zajišťuje přístup ke všem důležitým funkcím v reálném čase. Syntetizátor je vybaven vstupem pro externí zvukové zařízení a USB/MIDI připojením s nastavením MIDI kanálu a Voice Priority. Sound Engine: Analogový Modulace: Ano Sekvencer: Ne Arpeggiator: Ne Polyfonie: 1 Filtr: Low Pass Výstupy: CV (patchpoints) Sluchátkový výstup: Ano LFO: 1 Barva: Černá USB to Host: Ano USB MIDI: Ano Země původu: Čína Paměťové médium: Ne Hmotnost netto (kg): 1.8 Šířka (cm): 42.4 Výška (cm): 9.5 Hloubka (cm): 13.6 Typ: Semi-modular Typ: Desktop syntezátor Filtr: High Pass Výstupy: Jack 3,5 mm Adaptér součástí: Ano Aftertouch: Ano Bluetooth: Ne Typy efektů: Ne Envelope: ADSHR Envelope: DSR Filtr: Peak Filtr: Resonance Vstupy: CV (patchpoints) Vstupy: Jack 3,5 mm TRS MIDI rozhraní: Ano Oscilátory: Analog VCO Výstupy: 6,3 mm Jack Balení obsahuje: Adaptér Vstupy pedalu: Ne Pitch bend: Ne Nabízená konfigurace: Standardní nabídka Napájení: Adaptér Balení obsahuje: Manuál : 20210129.0

Produkt je výrobek značky Behringer ,distribuovaný s EAN kódem 4033653031523.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Behringer, Hobby, hudba a výtvarné umění Behringer, Hudební nástroje Behringer, Elektronické hudební nástroje Behringer, Syntetizéry Behringer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 112,- Kč
Detail
3 219,- Kč
Detail
3 630,- Kč
Detail
1 950,- Kč
Detail
13 444,- Kč
12 790,- Kč
Detail
46 690,- Kč
44 190,- Kč
Detail
22 690,- Kč
Detail
11 790,- Kč
10 990,- Kč
Detail
10 290,- Kč
Detail
8 519,- Kč
Detail
31 010,- Kč
29 490,- Kč
Detail
9 019,- Kč
8 339,- Kč
Detail
1 874,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Behringer K-2 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, syntetizéry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Behringer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Behringer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Behringer K-2
Právě si prohlížíte...

7390,- Kč