Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Silva Scout Černá-Zelená 300 lm Čelovka

Silva Scout Černá-Zelená 300 lm Čelovka

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Silva Scout Černá-Zelená 300 lm Čelovka z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Silva Scout Černá-Zelená 300 lm Čelovka .

Detailní informace

Lehká a všestranná čelovka je navržena pro každodenní outdoorové dobrodružství. Kromě bílého světla nabízí tato čelovka režim červeného světla na zachování nočního vidění a také indikátor baterie. Čelovka je vybavená hybridní technologií, což znamená, že prostor na baterie je kompatibilní s přiloženými bateriemi 3 x AAA a dobíjecí hybridní baterií, kterou lze zakoupit samostatně.Čelovka je vybavena inteligentním světlem Silva®, které je jedinečnou kombinací dálkového světlometu a blízkého světlometu. Toto přizpůsobení světla má za následek menš...í pohyb hlavy a jasný výhled na blízké i vzdálené překážky. Také získáte rovnováhu a sebedůvěru potřebnou na rychlý pohyb a lepší výkon.Snadné použitíToto je snadno použitelná čelovka; velké tlačítko zapnutí/vypnutí usnadňuje ovládání světlometu i v rukavicích a indikátor stavu baterie informuje o zbývajícím stavu nabití po vypnutí. Navíc je odolná vůči vodě podle standardu IPX5. Nízká hmotnost a široká protiskluzová čelenka zajišťují pohodlné nošení i při dlouhém používání.Vlastnosti:Světelný výkon 300 lumenůLehké a pohodlné, ideální pro outdoorové dobrodružstvíInteligentní světlo Silva, kombinující bodové světlo s dlouhým dosahem a blízké záplavové světloRežim nočního vidění, červené světlo zachová vaše noční viděníIndikátor stavu baterieHybridní technologie umožňující použití s dobíjecí baterií nebo bateriemi 3 x AAA3 x AAA baterie součástí baleníHYBRIDNÍ TECHNOLOGIEKompatibilní s dobíjecí hybridní baterií (prodává se samostatně) a 3 x bateriemi AAA.300 LUMENŮDisponuje světelným výkonem 300 lumenů.REŽIM NOČNÍHO VIDĚNÍKromě bílého světla má světlomet i režim červeného světla, které zachovává vaše noční vidění.NÍZKÁ HMOTNOSTNení třeba nosit zbytečnou váhu.Specifikace:Uchycení: ČelenkaBaterie: 3 x AAATyp žárovky: 2 x LED s vysokým výkonemSvětelná vzdálenost: 60 mSvětelné režimy: Max, MinSvětelný výkon: 300 lumenůMateriál: ABS, PC, TPU, hliníkVoděodolnost: IPX5 - VoděodolnáHmotnost (včetně baterií): 84 g Typ aktivity: Camping Typ aktivity: Cestování Typ aktivity: Treking Typ aktivity: Outdoor Typ aktivity: Turistika Typ baterie: AAA Typ baterie: Hybrid Battery (sold separately) Barva podle výrobce: Černá Barva podle výrobce: Zelená Barva: Černá Barva: Zelená Země původu: Švédsko Světelný tok: 300 lm Zdroj světla: LED Dosvit: 60 m Voděodolnost: IPX5 Hmotnost: 84 g Varianta: 3x Typ: Čelovka : Al/Mn

Produkt je výrobek značky Silva ,distribuovaný s EAN kódem 7318860202483.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Silva, Nářadí a nástroje Silva, Svítilny a čelovky Silva.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 699,- Kč
Detail
2 135,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Silva Scout Černá-Zelená 300 lm Čelovka a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Silva a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Silva najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Silva Scout Černá-Zelená 300 lm Čelovka
Právě si prohlížíte...

760,- Kč