Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lezyne Ebike Rear Fender StVZO Black

Lezyne Ebike Rear Fender StVZO Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lezyne Ebike Rear Fender StVZO Black z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Lezyne Ebike Rear Fender StVZO Black .

Detailní informace

Světlo na elektrokolo splňující normu StVZO se širokým rozptylem světla. Dvě vysoce výkonné LED diody poskytují 11 lumenů. Odolný proti vodě dle normy IPX7. Systém upevnění na blatník. Kompatibilní s elektrokoly (vstup 6 V, vstup 0,6 W/12 V 1,2 W) a snadno se připojuje k bateriím od špičkových výrobců včetně společností Bosch, Shimano a Yamaha. Součástí je nerezavějící imbusový klíč a 1...30 cm dlouhý napájecí kabel. E-bike světla jsou poháněny motorem e-bike a musí být manuálně instalovány. Správná instalace může vyžadovat nějakou demontáž části kola a motoru (v závislosti na modelu a typu baterie) a dodatečné zapojení pro připojení světla k motoru. Obraťte se na výrobce e-kola nebo motoru. Doporučuje se, abyste instalaci svěřili profesionálnímu servisu na e-bike. Barva: Černá Země původu: Taiwan Navrženo v: Německo Světelný tok: 11 lm Světelný tok: 11 lm USB: Ne Voděodolnost: Ano Barva podle výrobce: Black

Produkt je výrobek značky Lezyne ,distribuovaný s EAN kódem 4712805997787.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Lezyne, Nářadí a nástroje Lezyne, Svítilny a čelovky Lezyne.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lezyne Ebike Rear Fender StVZO Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lezyne a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lezyne najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lezyne Ebike Rear Fender StVZO Black
Právě si prohlížíte...

440,- Kč