Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lezyne Classic Drive XL / KTV Pro Pair Mette Black - 31% sleva

-31%
Lezyne Classic Drive XL / KTV Pro Pair Mette Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lezyne Classic Drive XL / KTV Pro Pair Mette Black z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Lezyne Classic Drive XL / KTV Pro Pair Mette Black .

Zlevněné zboží

Model přináší klasický styl Lezyne do moderní rodiny cyklistických světel. Toto světlo nabízí neuvěřitelně všestranný denní nebo noční výkon s intenzitou svícení 700 lumenů a až 95 hodin chodu. Má osm pracovních režimů, včetně silného denního režimu Daily Flash. Boční výřezy zajišťují viditelnost v úhlu 180° pro lepší bezpečnost jezdce. Univerzální... řemínek spolehlivě uchytí světlo na většinu řídítek. S přiloženým micro USB kabelem nabijete světlo rychle a komfortně.SPECIFIKACE:
MAX LUMENŮ: 700 HMOTNOST: 124 g MAX RUNTIME: 95 hodiny DOBA NABÍJENÍ: 3 hodiny
Zadní světlo: Kompaktní bezpečnostní světlo s režimem denního blesku. Jeho tvarovaná konstrukce je velmi lehká, ale odolná. Má odolnost proti vodě IPX7. Vydrží až 19,5 hodin chodu (nárůst o 6,5 hodiny) s vysoce vylepšenou optikou. Jeho širokoúhlá čočka nabízí až 270° viditelnost. KTV Drive Pro Rear poskytuje až 75 lumenů (denní blesk) a pět režimů. Je vybaveno integrovaným USB výstupem pro pohodlné nabíjení bez kabelů. SPECIFIKACE
MAX. LUMENŮ: 75 HMOTNOST: 45 g MAX VÝDRŽ: 19,5 hodiny DOBA NABÍJENÍ: 3 hodiny
Výdrž baterie: 95 h Výdrž baterie: 19,5 h Barva: Černá Země původu: Taiwan Navrženo v: Německo Doba nabíjení (hodiny): 3.0 Světelný tok: Front 700 lm / Rear 75 lm Světelný tok: 700 lm Světelný tok: 75 lm USB: Ano Voděodolnost: Ano Hmotnost: 169 g Barva podle výrobce: Černá : Li-Ion

Produkt je výrobek značky Lezyne ,distribuovaný s EAN kódem 4712806003470.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Lezyne, Nářadí a nástroje Lezyne, Svítilny a čelovky Lezyne.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lezyne Classic Drive XL / KTV Pro Pair Mette Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lezyne a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lezyne najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lezyne Classic Drive XL / KTV Pro Pair Mette Black
Právě si prohlížíte... - 31% sleva

1590,- Kč