Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Yankee Candle Outdoor Collection Linden Tree Blossoms vonná svíčka Outdoor 283 g - 10% sleva

-10%
Yankee Candle Outdoor Collection Linden Tree Blossoms vonná svíčka Outdoor 283 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Yankee Candle Outdoor Collection Linden Tree Blossoms vonná svíčka Outdoor 283 g z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, domácí vůně, svíčky, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Yankee Candle Outdoor Collection Linden Tree Blossoms vonná svíčka Outdoor 283 g .

Zlevněné zboží

Yankee Candle Outdoor Collection Linden Tree Blossoms, 283 g, Vonné svíčky Vůně do bytu, Vonná svíčka Yankee Candle Outdoor Collection Linden Tree Blossoms provoní váš domov nádhernou vůní a vytvoří tak útulnou atmosféru, díky níž se budete vždy cítit skvěle. Vlastnosti: odpuzuje komáry dlouhá doba hoření květinová vůně dřevitá vůně letní vůně citrusová vůně Složení: bavlněný knot s obsahem esenciálních olejů Jak používat: Svíčku pokládejte na dostatečně tepelně odolný povrch. Nenechávejte hořet déle než 4 hodiny. Nikdy nedovolte, aby svíčka do...hořela až do úplného konce. Hořící svíčku nenechávejte nikdy bez dozoru a v blízkosti lehko vznětlivých předmětů. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Nechte vždy svíčku hořet minimálně po tu dobu, než se roztaví celá horní vrstva. Předejdete tak vzniku nežádoucí prohlubně ve vosku. Pro optimální hoření doporučejeme knot pravidelně zastřihávat na doporučenou délku.

Produkt je výrobek značky Yankee Candle ,distribuovaný s EAN kódem 5038581115214.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Yankee Candle, Bytové doplňky a dekorace Yankee Candle, Domácí vůně Yankee Candle, Svíčky Yankee Candle.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 283 g
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Yankee Candle Outdoor Collection Linden Tree Blossoms vonná svíčka Outdoor 283 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, domácí vůně sleva, svíčky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Yankee Candle a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Yankee Candle najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Yankee Candle Outdoor Collection Linden Tree Blossoms vonná svíčka Outdoor 283 g
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

489,- Kč