Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Behringer LED floodlight bar 240-8 RGB-EU LED Bar

Behringer LED floodlight bar 240-8 RGB-EU LED Bar

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Behringer LED floodlight bar 240-8 RGB-EU LED Bar z kategorie umění a zábava, párty a oslavy, speciální efekty, světla pro speciální efekty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Behringer LED floodlight bar 240-8 RGB-EU LED Bar .

Detailní informace

EUROLIGHT LED Floodlight BAR 240-8 RGB je profesionální multimode, RGB LED efektové světlo pro pódia, večírky, speciální koncerty v barech, v klubu a mnoho dalšího. BAR 240-8 RGB používá 240 RGB LED diod distribuovaných do 8 samostatných, plně kontrolovatelných segmentů. Systém míchání barev RGB umožňuje neomezené míchání barev a dynamické efekty!
Všechny funkce lze nastavit... pomocí 4-tlačítkového ovládacího panelu s LED displejem a můžete si vybrat z 5 různých režimů provozu: Auto, Statická barva, DMX 512, Ovládání zvuku nebo Režim Master / Slave. Typ LED: RGB Barva: Černá Zdroj světla: LED Varianta: LED floodlight bar 240-8 RGB-EU Mikrofon: Ano Automatické programy: Ano Bezdrátové ovládání: Ano Zvukem ovládané programy: Ano Napájení: 240V Hmotnost: 2,6 kg Vyzařovací úhel: 30° Země původu: Čína DMX: Ano Adaptér součástí: Ne

Produkt je výrobek značky Behringer ,distribuovaný s EAN kódem 4033653150514.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Behringer, Párty a oslavy Behringer, Speciální efekty Behringer, Světla pro speciální efekty Behringer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 961,- Kč
Detail
3 219,- Kč
Detail
525,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Behringer LED floodlight bar 240-8 RGB-EU LED Bar a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, párty a oslavy sleva, speciální efekty sleva, světla pro speciální efekty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Behringer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Behringer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Behringer LED floodlight bar 240-8 RGB-EU LED Bar
Právě si prohlížíte...

1990,- Kč