Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Wolfberry Dárková kazeta Gurmán 3 x 40 g

Wolfberry Dárková kazeta Gurmán 3 x 40 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Wolfberry Dárková kazeta Gurmán 3 x 40 g z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Wolfberry Dárková kazeta Gurmán 3 x 40 g .

Detailní informace

Výběr dárku pro vaše blízké bude nyní jednoduchý. Vsaďte na originální dřevěnou dárkovou kazetu obsahující 2 dózy tepelně opracovaných larviček ochucených solí, cvrčků ochucených česnekem a třetí dóza je plná semínek na klíčení Mix BIO ředkviček. Dárková kazeta obsahuje: Cvrčci z pánvičky - Česnek 40 g Mezi potraviny budoucnosti se řadí i vybrané druhy hmyzu. Tepelně opracovaní cvrčci, ochucení a zbavení končetin s vysokým podílem bílkovin a to více než 50% jsou jednou z nich. Zároveň chov hmyzu představuje minimální nároky na spotřebu vody, kr...miva a zábor zemědělské půdy. Larvičky z pánvičky - Sůl 40 g Larvičky pocházejí z českého chovu. Před samotným zpracováním nejprve procházejí několikadenní hladovkou, pro důkladnou očistu trávicího traktu. Poté jsou krátce povařeny, usušeny a nakonec okořeněny. Během celého výrobního procesu je kladena maximální pozornost na kvalitu a zachování výživových hodnot. Mix BIO ředkviček 200 g Živá semínka ředkviček určená k domácímu klíčení, ale také i k výsevu na zahrádku. Mix ředkviček je smíchán z těchto semínek: Red coral, China rose, Daikon a Red sango.

Produkt je výrobek značky Wolfberry ,distribuovaný s EAN kódem 8595701100385.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Wolfberry, Zdravotní péče Wolfberry, Fitness a výživa Wolfberry.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

152,- Kč
129,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Wolfberry Dárková kazeta Gurmán 3 x 40 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wolfberry a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wolfberry najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Wolfberry Dárková kazeta Gurmán 3 x 40 g
Právě si prohlížíte...

758,- Kč