Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sušička potravin Concept SO1060, 9 plátů

Sušička potravin Concept SO1060, 9 plátů
Sušička potravin Concept SO1060, 9 plátů
Sušička potravin Concept SO1060, 9 plátů
Sušička potravin Concept SO1060, 9 plátů

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sušička potravin Concept SO1060, 9 plátů z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, sušičky potravin, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sušička potravin Concept SO1060, 9 plátů .

Detailní informace

Kouzlo sušeného ovoce Sušička ovoce Concept SO1060 IN TIME s digitálním časovačem na první pohled zaujme praktickými obdélníkovými síty, na která se pohodlně rozloží nejrůznější plodiny. Objevte kouzlo sušeného ovoce, zeleniny, hub, bylin, květin, masa, ryb a těstovin. Rovnoměrné sušení Díky ventilátoru je sušení rovnoměrné a pojistka proti přehřátí se stará o bezpečný provoz. Nastavení teploty lze plynule regulovat od 35 do 70°C. Díky tichému provozu, který dosahuje pouze 46 dB(A) nebudete sušičkou Concept SO-1060 rušeni. Specifikace počet sít...: 9 ks velikost sít: 31,3 x 25,5 cm barva: zelená + bílá příkon: 245 W

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8594049739486.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Kuchyně a jídelny Concept, Kuchyňské spotřebiče Concept, Sušičky potravin Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sušička potravin Concept SO1060, 9 plátů a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, sušičky potravin sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sušička potravin Concept SO1060, 9 plátů
Právě si prohlížíte...

1699,- Kč