Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sušička potravin Concept Profi SO3000, 6 plátů

Sušička potravin Concept Profi SO3000, 6 plátů
Sušička potravin Concept Profi SO3000, 6 plátů
Sušička potravin Concept Profi SO3000, 6 plátů
Sušička potravin Concept Profi SO3000, 6 plátů

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sušička potravin Concept Profi SO3000, 6 plátů z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, sušičky potravin, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sušička potravin Concept Profi SO3000, 6 plátů .

Detailní informace

Fantazii se meze nekladou Sušení je jednou z nejšetrnějších metod zpracování úrody. Ovoce, zelenina, houby i bylinky si díky ní zachovávají vysoký obsah vitamínů a minerálů. Sušička Vám pomůže uskladnit úrodu i ve větším objemu. Vaší fantazii se meze nekladou. SO3000 hravě zvládne usušit i těstoviny, květiny, maso, a lze ji použít i k výrobě chutných pamlsků pro domácí mazlíčky. Rychlost Sušička ovoce SO3000 Vás mile překvapí svou rychlostí. Potraviny jsou usušené až o 30% rychleji než v ostatních sušičkách. To vše díky rovnoměrnému rozložení t...epla a příkonu 1000 W. Praktická údržba Už Vás nebude přecházet chuť na chutné, zdravé křížaly z jablek, švestek či hrušek, kvůli nepohodlnému a zdlouhavému mytí sušících plat. Součástí příslušenství je 6 nerezových sušících plat, které můžete mýt v myčce. Nerezová plata Hlavní předností nerezových plat je vyšší odolnost oproti platům plastovým. Jednou z dalších výhod je to, že se nahřívají a tím urychlují proces sušení. Výsuvná plata Vám usnadní kontrolu sušených potravin. Jednoduše plato vysunete jako zásuvku u skříně a nemusíte celou sušičku rozebírat, abyste zkontrolovali i spodní plato. Regulace času a teploty Na přehledném LED displeji si sami nastavíte jak dlouho a na kolik stupňů chcete sušit. Teplotu můžete pohodlně regulovat v rozmezí od 35 °C do 70 °C. Digitální časovač lze nastavit až na 99 hodin.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631003411.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Kuchyně a jídelny Concept, Kuchyňské spotřebiče Concept, Sušičky potravin Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sušička potravin Concept Profi SO3000, 6 plátů a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, sušičky potravin sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sušička potravin Concept Profi SO3000, 6 plátů
Právě si prohlížíte...

5699,- Kč