Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sušička potravin Ariete ART 616, 5 plátů

Sušička potravin Ariete ART 616, 5 plátů
Sušička potravin Ariete ART 616, 5 plátů
Sušička potravin Ariete ART 616, 5 plátů
Sušička potravin Ariete ART 616, 5 plátů

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sušička potravin Ariete ART 616, 5 plátů z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, sušičky potravin, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sušička potravin Ariete ART 616, 5 plátů .

Detailní informace

Ve fantazii se meze nekladou Sušení je jednou nejšetrnějších metod zpracování z úrody. Ovoce, zelenina, houby i bylinky si díky ní zachovávají vysoký obsah vitamínů a minerálů. Sušička Vám pomůže uskladnit úrodu i ve větším objemu. Sušička potravin Ariete ART 616 hravě zvládne usušit i těstoviny, květiny, maso, a lze ji použít i k výrobě chutných pamlsků pro domácí mazlíčky. Velký prostor Také máte radost z každého pěstitelského úspěchu v podobě ovoce a zeleniny? Předejděte tomu, že se Vám bude obojí kupit v lednici či ve spíži a zpracujte je j...eště začerstva – chutně a především zdravě. Na 5ti platech si budete moci usušit úrodu na pozdější časy. Rovnoměrnost zaručena Další vychytávkou je integrovaný ventilátor, který napomáhá rovnoměrnému sušení ve všech patrech sušičky. Speciálně tvarované mřížky napomáhají rovnoměrnému sušení. Výsledek bude jednoduše dokonalý.

Produkt je výrobek značky Ariete ,distribuovaný s EAN kódem 8003705117501.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Ariete, Kuchyně a jídelny Ariete, Kuchyňské spotřebiče Ariete, Sušičky potravin Ariete.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 669,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sušička potravin Ariete ART 616, 5 plátů a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, sušičky potravin sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ariete a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ariete najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sušička potravin Ariete ART 616, 5 plátů
Právě si prohlížíte...

1199,- Kč