Multifunkční aerobic step inSPORTline Multifun - 11% sleva

-11%
Multifunkční aerobic step inSPORTline Multifun
Multifunkční aerobic step inSPORTline Multifun
Multifunkční aerobic step inSPORTline Multifun
Multifunkční aerobic step inSPORTline Multifun
2 490 2 790 1506
2 490,- Kč

Původní cena: 2 790,- Kč


Hodnocení:


Multifunkční aerobic step inSPORTline Multifun z kategorie sport, cvičení a fitness, stupínky na aerobic, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Multifunkční aerobic step inSPORTline Multifun .

Zlevněné zboží

Aerobic step, nakloněná rovina a balanční pomůcka v jednom, pro posílení celého těla, vysoká nosnost, velmi stabilní.. Multifunkční aerobic step inSPORTline Multifun je skvělá domácí cvičební pomůcka pro zpevnění svalstva celého těla. Kombinuje v sobě několik oblíbených fitness produktů. Pomocí přiložených dílů tento nástroj snadno upravíte na aerobic step, nakloněnou rovinu nebo balanční pomůcku s různými úrovněmi obtížnosti. 
V podobě aerobic stepu získáte vysoce účinný cvičební nástroj pro zpevnění a tvarování svalstva nohou, hýžďového ...svalstva a posílení kardiovaskulárního systému. Vystupováním na step a sestupováním zpět na zem během cvičení dáte těmto partiím opravdu zabrat a spálíte více kalorií. Stabilitu a bezpečnost zajišťuje protiskluzová úprava povrchu a pogumované nožky. Aerobic step inSPORTline Multifun tak můžete používat na jakékoliv podlaze. Se svou výškou 14 cm a rozměry nášlapné plochy 53 x 33 cm je vhodný pro každého. Využít můžete i madel pro ruce k posílení horní poloviny těla klikováním, vzpory či jinými cviky.
Během chvilky můžete aerobic step přetvořit na nakloněnou rovinu. Postavením se na ni jednoduše a důkladně protáhnete lýtka a zadní stranu stehen. Intenzitu protažení můžete zvýšit předkloněním. Připojením dalších dvou částí ve tvaru půlkruhu se z podložky stane balanční pomůcka. "Houpáním" ze strany na stranu opět můžete protáhnout a posílit svaly nohou, navíc však udržováním rovnováhy zpevníte střed těla a hluboký stabilizační systém. Využitím posledního dílu ve tvaru polokoule pak zvýšíte rozsah pohybu na 360° a balancování na podložce výrazně ztížíte.
Multifunkční aerobic step inSPORTline Multifun je výborným fitness doplňkem pro domácí posílení a protažení celého těla. Je ideální pro začátečníky i pokročilé a díky své promyšlené konstrukci vysoce skladný. Pomůcku stačí rozložit na díly a vejde se prakticky kamkoliv.Technický popis:
univerzální domácí cvičební nástroj
posílení a protažení celého těla
vhodný pro začátečníky i pokročilé
aerobic step
nakloněná rovina
balanční pomůcka
protiskluzový povrch
pogumované nožky
pevný a stabilní
snadná a rychlá úprava do jednotlivých podob
velmi skladný
výška: 14 cm
rozměry nášlapné plochy: 53 x 33 cm
hmotnost: 3,6 kg
nosnost: 200 kg

Produkt je výrobek značky Insportline ,distribuovaný s EAN kódem 8596084076137.

Procházet zboží z kategorie Sport Insportline, Cvičení a fitness Insportline, Stupínky na aerobic Insportline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

999,- Kč
899,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Multifunkční aerobic step inSPORTline Multifun a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, cvičení a fitness sleva, stupínky na aerobic sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Insportline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Insportline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Multifunkční aerobic step inSPORTline Multifun
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

2490,- Kč