Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lenovo ThinkCentre M70q 11DT003HCK

Lenovo ThinkCentre M70q 11DT003HCK

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lenovo ThinkCentre M70q 11DT003HCK z kategorie elektronika, počítače, stolní počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Lenovo ThinkCentre M70q 11DT003HCK .

Detailní informace

ThinkCentre M70q je 1L firemní počítač s dostatečným výkonem a kompaktním provedením. 10. generace procesorů Intel® Core™ a rychlá paměť DDR4 zajišťují efektivní splnění každého úkolu. Navíc má toto zařízení několik možností úložiště. Propojte jej s modulárním displejem Tiny-in-One a vytvořte si vlastní all-in-one zařízení.Zabezpečení ThinkShield chr&aacut...e;ní vaše zařízení a data díky kombinaci hardwaru a softwaru. Čip TPM 2.0 šifruje vaše hesla a ochrana Smart USB Protection, založená na systému BIOS, zabraňuje neoprávněnému přístupu do zařízení. Toto zařízení je také vybaveno slotem pro zámek Kensington, takže jej můžete fyzicky připevnit ke stolu.Stejně jako všechna zařízení ThinkPad, i ThinkCentre testují podle 10 armádních norem a provádí více než 200 kontrol kvality, které zajišťují funkčnost těchto produktů i v extrémních podmínkách. Díky tomu se můžete spolehnout, že zařízení M70q zvládnou všechny překážky, které vám život postaví do cesty, od arktické divočiny přes pouštní písečné bouře, od stavu bez tíže až po postříkání tekutinou a pády.M70q nabízí možnost spouštění na dálku a podporuje připojení až 3 samostatných displejů. Čtyři USB porty – jeden s funkcí rychlého nabíjení – a mnoho USB portů umožňuje připojení několika periferií. Díky slotům a doplňkům jej můžete nakonfigurovat tak, jak chcete, a beznástrojový přístup usnadňuje rozšiřování a růst vaší firmy. Adaptér součástí: Ano Barva: Černá Země původu: Čína Hloubka (cm): 17.9 Výška (cm): 3.5 Kapacita interního úložiště: 256 GB Typ interního úložiště: SSD : 25 W Frekvence paměti: 2666 Mhz Počet pamětí: DDR4 Počet jader procesoru: 4 Operační systém: Windows 10 Pro Velikost PC skříně: Micro Tower Procesor: Intel Core i3-10100T Mezipaměť procesoru: 6 MB Frekvence procesoru: 3 GHz Velikost operační paměti: 8 GB Šířka (cm): 18.3 Grafická karta: Integrated Intel UHD Typ procesoru: Intel Core i3

Produkt je výrobek značky Lenovo ,distribuovaný s EAN kódem 0195042343724.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenovo, Počítače Lenovo, Stolní počítače Lenovo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

44 990,- Kč
Detail
53 790,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Lenovo ThinkCentre M70q 11DT003HCK a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, stolní počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenovo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenovo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lenovo ThinkCentre M70q 11DT003HCK
Právě si prohlížíte...

15190,- Kč