Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bespeco KANGA07N Stojan pro více kytar - 10% sleva

-10%
Bespeco KANGA07N Stojan pro více kytar

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bespeco KANGA07N Stojan pro více kytar z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, stojany na kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bespeco KANGA07N Stojan pro více kytar .

Zlevněné zboží

Stojan pro umístění 7 elektrických nebo akustických kytar nebo baskytar. Stojan nabízí bezpečné a spolehlivé řešení pro odkládání nástrojů doma, ve zkušebně, studiu nebo na pódiu. Kontaktní místa s nástrojem jsou pogumované pro zvýšenou ochranu před poškrábáním laku nástroje. Stojan má ocelový korpus se sklopnou spodní lištou a pogumovanými nožičkami pro minimalizaci smyku. Rozměry: 72,5 x 91 com. Hmotnost: 2,8 kg. Barevné provedení: Black. Hmotnost : 2,8 kg Nosnost : 60 kg Materiál : Kov, pěnová guma Šířka (cm) : 91.0 Země původu : Itálie Kapa...cita počtu nástrojů : 7 Výška (cm) : 72.5

Produkt je výrobek značky Bespeco ,distribuovaný s EAN kódem 0656272787264.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Bespeco, Hobby, hudba a výtvarné umění Bespeco, Hudební nástroje – příslušenství Bespeco, Smyčcové nástroje – příslušenství Bespeco, Kytary – příslušenství Bespeco, Stojany na kytary Bespeco.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Materiál: Metal, Foam Rubber
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 249,- Kč
1 084,- Kč
Detail
1 696,- Kč
Detail
525,- Kč
Detail
940,- Kč
917,- Kč
Detail
3 648,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bespeco KANGA07N Stojan pro více kytar a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, stojany na kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bespeco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bespeco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bespeco KANGA07N Stojan pro více kytar
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

1432,- Kč