Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Podestýlka Kaytee CLEAN&COZY NATURAL 49.2L

Podestýlka Kaytee CLEAN&COZY NATURAL 49.2L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Podestýlka Kaytee CLEAN&COZY NATURAL 49.2L z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro drobná zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Podestýlka Kaytee CLEAN&COZY NATURAL 49.2L .

Detailní informace

Tyto podestýlky jsou uzpůsobeny tak, aby splňovaly potřeby Vašeho domácího mazlíčka, např. ochranu proti zápachu. Podestýlka je vhodná i pro alergiky díky tomu, že je z 99% bez prachu a vzdušných alergenů. Dále má vysokou absorpční schopnost – až 600%. Kaytee Clean & Cozy podestýlka je vyrobena z přísad, které neobsahují žádné škodlivé chemické látky nebo vedlej&scaron...;í produkty. Kaytee Clean & Cozy podestýlky jsou měkké, barevné a především bezpečné pro Vaše domácí mazlíčky. Zároveň nezanechávají na kleci barevné skvrny. Kaytee Clean & Cozy podestýlky snižují množství odpadu, který končí na skládce. Jak je to možné? Využitím barevných zbytků vznikajících při výrobě jiných hygienických produktů a které by se jinak musely zlikvidovat. Kaytee Clean & Cozy podestýlka je k dispozici i v dalších zajímavých barvách a vůních. Pro pohodu Vašeho domácího mazlíčka je důležité udržovat jeho klec v čistotě. Důležité pokyny k použití: vhodné pro použití v různých typech klecí. Množství: nasypte produkt na dno klece do výšky 2,5 - 12,5cm. Čištění: nejméně jednou týdně odstraňte všechnu podestýlku a umyjte klec jemným roztokem mýdla. Četnost čištění klece závisí na velikosti a počtu Vašich mazlíčků. Udržování klece v čistotě zabrání Vašemu domácímu mazlíčku v rozvoji potíží s dýcháním, které by jinak mohlo vzniknout kvůli amoniaku způsobeného močí. Použitá podestýlka by měla být zlikvidována. Pokud použijete podestýlku v kleci, ve které chováte ptáčata, je potřeba kontrolovat, zda podestýlku nekonzumují.

Produkt je výrobek značky Kaytee ,distribuovaný s EAN kódem 071859947617.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Kaytee, Potřeby pro domácí zvířata Kaytee, Potřeby pro drobná zvířata Kaytee.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 2.72 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Podestýlka Kaytee CLEAN&COZY NATURAL 49.2L a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro drobná zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kaytee a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kaytee najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Podestýlka Kaytee CLEAN&COZY NATURAL 49.2L
Právě si prohlížíte...

530,- Kč