Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Wiral Lite Cable Cam

Wiral Lite Cable Cam

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Wiral Lite Cable Cam z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství, stativy a monopody, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Wiral Lite Cable Cam .

Detailní informace

Toto je Wiral LITE - uvede váš fotoaparát do pohybu a zaujme místa, na kterých nikdy předtím nebyl. Dálkovým ovladačem můžete ovládat pohyb Wiral LITE podél linie nebo jej nastavit tak, aby se pohyboval automaticky sám.Wiral LITE se dodává se standardním mount upevněním na fotoaparát. Vše, co musíte udělat, je připojit svou oblíbenou kameru k Wiral LITE a jste připraveni na filmování. Můžete použ&iac...ute;t libovolnou kameru s hmotností do 1,5 kg. Nastavte lanový systém Quick Reel ™, čekající na patent, a umístěte na něj Wiral LITE - trvá to méně než 3 minuty! Wiral LITE je nabitý funkcemi, které vám pomohou dělat profesionálně vypadající videa.Jednoduché nastavení a intuitivní ovládání vám umožní soustředit se na to nejdůležitější: získat úžasný záběr. Na natáčení nebudete potřebovat žádný předchozí výcvik ani pilotní průkaz.Dodejte svým časovým prodlevám pohyb, aby byly poutavější. A abyste měli jistotu, že máte vše plně pod kontrolou, je možné nastavit rychlost pohybu timelapse.Není třeba těžké profesionální vybavení, nejsou nutné šoupátka. Wiral LITE je super lehký a kompaktní a s linkou Quickreel překonáte větší vzdálenosti. Barva: Černá Kompatibilní s: Kamera Země původu: Čína Hloubka (mm): 55.0 Výška (mm): 810.0 Nosnost: 1,5 kg Balení obsahuje: Dálkový ovladač Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Lano Hmotnost (g): 590.0 Šířka (mm): 2790.0

Produkt je výrobek značky Wiral ,distribuovaný s EAN kódem 7090048150198.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Wiral, Fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství Wiral, Stativy a monopody Wiral.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Joby GorillaPod 5K Stativ

Black / Aluminium TPE Stainless Steel ABS / Joby
3 430,- Kč
Detail

Joby Bike Držák

Black / Stainless Steel Silicone Rubber / Joby
1 105,- Kč
Detail
3 437,- Kč
Detail
2 158,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Wiral Lite Cable Cam a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství sleva, stativy a monopody sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wiral a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wiral najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Wiral Lite Cable Cam
Právě si prohlížíte...

9890,- Kč