Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sirui SH-25 Stativ

Sirui SH-25 Stativ

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sirui SH-25 Stativ z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství, stativy a monopody, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Sirui SH-25 Stativ .

Detailní informace

Sada stativu Sirui SH25 je třídílná hliníková podpěra, kterou je možné prodloužit na výšku 188 cm, složit na 92 cm a podporuje užitečné zatížení až 10 kg. Tento stativ je dodáván s vyrovnávačem střední úrovně pro nerovný terén. Otočné upínací nožičky jsou nadrozměrné a snadno použitelné. Poskytují rovnoměrnou upínací sílu a jsou snadno uchopitelné, i k...dyž máte nasazené rukavice.
Dodává se se Sirui Fluid Head s 360 stupňovým variabilním a plynulým nastavením tření panorámování Postaven tak, aby zvládl náročnost studia a exteriéru. Lehká precizně vyrobena 10 vrstvá montážní plošina z uhlíkových vláken a sestavy k upevnění nohou s vysokou nosností. Design s více trubkami poskytuje zvýšenou stabilitu a snížení vibrací. Velké zámky nohou poskytují rychlé a snadné nastavení. Ekonomické, vysoce výkonné nohy z hliníkové slitiny. Zahrnuje nastavitelný vyrovnávač půdy a středu. Zahrnut vyrovnávač střední úrovně vám umožní pracovat na nerovném terénu, jako jsou schody nebo skály, a zároveň zabránit rozletění nohou. Dodávané gumové nožičky na ochranu jemných povrchů před hroty nohou stativu.
Barva: Černá Kompatibilní s: Kamera Země původu: Čína Výška (mm): 1900.0 Nosnost: 10 kg Materiál: Hliník Maximální výška: 1900 mm Minimální výška: 916 mm Počet nohou: 3 Balení obsahuje: Manuál Typ: Stativ Varianta: SH25 Hmotnost (g): 4000.0

Produkt je výrobek značky Sirui ,distribuovaný s EAN kódem 6952060010724.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Sirui, Fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství Sirui, Stativy a monopody Sirui.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Materiál: Aluminium
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sirui SH-25 Stativ a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství sleva, stativy a monopody sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sirui a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sirui najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sirui SH-25 Stativ
Právě si prohlížíte...

6590,- Kč