Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Stan FERRINO Tenere 4

Stan FERRINO Tenere 4
Stan FERRINO Tenere 4
Stan FERRINO Tenere 4
Stan FERRINO Tenere 4

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Stan FERRINO Tenere 4 z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, stany, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Stan FERRINO Tenere 4 .

Detailní informace

Prostorný, vhodný pro celou rodinu, sklolaminátová konstrukce, předsíňka s dvěma vchody, moskytiéra.. Stan FERRINO Tenere 4 je prostorný stan, který patří do kategorie turistických stanů, zároveň ho však můžeme řadit i do těch rodinných. Stan je vybaven předsíňkou a dvěma vchody. Konstrukce je tvořena ze sklolaminátových tyčí, tvarované výztuhy předsíňky a z ocelových kotvících kolíků. Ložnice je zavěšena na konstrukci pomocí háčků, které zaručují snadnou stavbu samotné ložnice. Odvětrávání je zajištěno systémem "Camera air" a krytými ventilačn...ími otvory. Vnější stan disponuje vodním sloupcem 3000 mm, podlážka 4000 mm. Ferrino navíc jako jediný výrobce stanů garantuje hodnotu vodního sloupce pro přelepené švy, na samotné ploše je hodnota až 1,5x vyšší. Mezi výbavu stanu FERRINO Tenere 4 patří vypínací šňůry, kapsy na osobní věci a háček na zavěšení svítilny. Stan FERRINO Tenere 4 je dodáván včetně transportního obalu a opravné sady. Jedná se o velmi prostorný stan vhodný pro několikadenní kempování s celou rodinou. Technický popis:
stan pro 4 osoby síť proti hmyzu 2 vchody integrovaná podlážka ventilační systém prostorná předsíň  obvodové límce chrání proti vodě ložnice odděleny vyjímatelnou přepážkou prostorná transportní taška podlážka sešitá s tropikem stanu sada opravných tyčí součástí balení  háček na zavěšení svítilny  objem: 5,3 m3 hmotnost: 6 kg počet ložnic: 2 počet vchodů: 2 vodní sloupec: 3000 mm (vnější stan), 4000 mm (podlážka) rozměry sbaleného stanu: 55 x 18 cm materiál konstrukce: Sklolaminát  vnější materiál: Polyester 

Produkt je výrobek značky Ferrino ,distribuovaný s EAN kódem 8014044872761.

Procházet zboží z kategorie Sport Ferrino, Outdoorové aktivity Ferrino, Kempování a turistika Ferrino, Stany Ferrino.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 6.000 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

9 490,- Kč
8 990,- Kč
Detail

Ferrino Solo Orange

Orange / Polyester / Ferrino
8 969,- Kč
Detail
17 890,- Kč
Detail

Ferrino Trivor 2 Tent Orange

Orange / Polyurethane Recycled Polyester / Ferrino
12 490,- Kč
Detail
699,- Kč
Detail
2 126,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Stan FERRINO Tenere 4 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, stany sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ferrino a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ferrino najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Stan FERRINO Tenere 4
Právě si prohlížíte...

6690,- Kč