Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zhiyun Smooth Q3 Šedá

Zhiyun Smooth Q3 Šedá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zhiyun Smooth Q3 Šedá z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství, díly a příslušenství k fotoaparátům, stabilizátory a držáky kamery, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Zhiyun Smooth Q3 Šedá .

Detailní informace

SMOOTH-Q3, který je poháněn fascinujícím uměním a pokročilou inteligentní interakcí, ohlašuje návrat klasiky a nabízí inteligentnější fotografické zážitky. Se SMOOTH-Q3 je smartphone vše, co potřebujete, abyste vytvořili velké umělecké dílo s úžasnými efekty. Zcela nové přehlednější rozložení tlačítek, které lépe vyhovuje používání... jednou rukou. Triaxiální struktura pro překvapivě stabilní a plynulý záznam. Klasický posuvný design, díky kterému můžete kdykoliv a kdekoliv natáčet, abyste nezmeškali žádné důležité okamžiky, které je třeba zachytit.Integrované otočné světlo s dotykovým tlačítkem, které vás osvítí ze všech úhlů pomocí tří nastavitelných úrovní jasu. Záruka, že budete jasnější vpředu, vzadu nebo o 180 ° dokola.Spoušť spustíte jediným gestem, přičemž můžete být kdekoliv. K dispozici ve více režimech panoramatu. Chcete přidat jednoduché, ale ohromující efekty, díky kterým vaše videa vyniknou? Získejte okamžité Dolly Zoom a pomocí několika jednoduchých kroků v aplikaci vytvořte krátké filmy.Naklonujte se, abyste ukázali své různé stránky. S MagicClone Pano nyní můžete snímat více obrázků a uspořádat je na jednom snímku.SMOOTH-Q3 má na panorama jakékoliv způsoby, které chcete: režim na šířku, portrét, přední a zadní kamera, 180 °, 240 °, 3X3 ... Zdokonalte svá videa úžasnými šablonami, hudbou, speciálními efekty a filtry. Díky SMART může být každý profesionál v oblasti úpravy videa. Adaptér součástí: Ano Typ nabíječky: USB C Kapacita baterie: 1300 mAh Výdrž baterie: 15 h Provoz na baterie: Ano Bluetooth: Ano Barva podle výrobce: Šedá Barva: Šedá Kompatibilita: iOS Kompatibilita: Android Kompatibilní s: Mobilní telefony Konektivita: Bluetooth Země původu: Čína Displej: Ne Doba nabíjení: 180 min Vstupy: USB-C Vstupy: USB Nosnost: 280 g Výstupy: USB WiFi: Ne Varianta: Standardní nabídka

Produkt je výrobek značky Zhiyun ,distribuovaný s EAN kódem 6970194086521.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Zhiyun, Fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství Zhiyun, Díly a příslušenství k fotoaparátům Zhiyun, Stabilizátory a držáky kamery Zhiyun.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zhiyun Smooth Q3 Šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství sleva, díly a příslušenství k fotoaparátům sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zhiyun a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zhiyun najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zhiyun Smooth Q3 Šedá
Právě si prohlížíte...

2390,- Kč