Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hohem iSteady V2

Hohem iSteady V2

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hohem iSteady V2 z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství, díly a příslušenství k fotoaparátům, stabilizátory a držáky kamery, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Hohem iSteady V2 .

Detailní informace

Ostrá a plynulá videaChytrý gimbal iSteady V2 s umělou inteligencí od společnosti Hohem má zabudovaný snímač s umělou inteligencí a dokáže automaticky sledovat osoby bez jakýchkoli aplikací. Je nejen novým průlomem na trhu gimbalů pro telefony, ale také opravdovou technologickou revolucí v odvětví gimbalů.Vhodný i do extrémního letního počasíUž nemusíte čekat až se gimbal vychladí. Nová dvoustupňová konstrukce je pasivní a díky tomu velmi tichá. Vaše videa tak budou bez zbytečného hluku navíc. Čip umělé inteligence tak zůstává vždy ve správné t...eplotě. Stabilita chladicího systému je testována v extrémním prostředí pomocí simulace s pecí o vysoké teplotě 60 stupňů a nepřetržitého 48hodinového testu. Dálkové ovládání : Ano Země původu : Čína Barva : Černá Doba nabíjení : 120 min Kompatibilita : Android Rozsah otáčení (Pan) : 320° Tilt Range : 320° Výdrž baterie : 9 h Typ nabíječky : USB C Nepromokavé : Ne Balení obsahuje : Kabel USB-C Hmotnost : 263 g Balení obsahuje : Stativ Roll Range : 270° Konektivita : Bluetooth Provoz na baterie : Ano Bluetooth : Ano Kompatibilní s : Mobilní telefony Balení obsahuje : Manuál Kapacita baterie : 2800 mAh USB : Ano Nosnost : 280 g Kompatibilita : iOS

Produkt je výrobek značky Hohem ,distribuovaný s EAN kódem 6971071550319.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Hohem, Fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství Hohem, Díly a příslušenství k fotoaparátům Hohem, Stabilizátory a držáky kamery Hohem.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hohem iSteady V2 a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství sleva, díly a příslušenství k fotoaparátům sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hohem a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hohem najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hohem iSteady V2
Právě si prohlížíte...

3090,- Kč