Sprchová hadice Grohe se zámkem proti přetočení supersteel G28362DC0

Sprchová hadice Grohe se zámkem proti přetočení supersteel G28362DC0
561 561 874
561,- Kč

Původní cena: 561,- Kč


Hodnocení:


Sprchová hadice Grohe se zámkem proti přetočení supersteel G28362DC0 z kategorie kutilství a řemeslo, vodoinstalace, instalatérské potřeby a součástky, sprchové armatury, se slevou kupte přes Chci.cz.

SIKOZískejte tento produkt se slevou z obchodu SIKO a budete spokojení s dodaným Sprchová hadice Grohe se zámkem proti přetočení supersteel G28362DC0 .

Detailní informace

Díky své praktické délce 1250 mm činí tato sprchová hadice GROHE Silverflex, která se nikdy nezamotá, ideální doplněk vaší vanové sprchy. Otáčivý konektor TwistFree umožňuje snadné kopírování pohybu sprchy aniž by došlo k zamotání nebo ohnutí hadice. Hadice je plastová a je pokryta stylovou povrchovou úpravou GROHE SuperSteel. Vypadá skvěle, zaručuje skvělý požitek ze sprchy a příjemně vás překvapí svou cenu. Zkrátka klasický produkt značky GROHE. Obzvláště dobře bude vypadat s ruční sprchou GROHE Euphoria Cosmopolitan Stick (27400DC0) a nástěn...ným držákem GROHE Rainshower (27074DC0). Nepřehlédněte naši novou, dokonale sladěnou koupelnovou kolekci GROHE SuperSteel.

Produkt je výrobek značky Grohe ,distribuovaný s EAN kódem 4005176386435.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Grohe, Vodoinstalace Grohe, Instalatérské potřeby a součástky Grohe, Sprchové armatury Grohe.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sprchová hadice Grohe se zámkem proti přetočení supersteel G28362DC0 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, vodoinstalace sleva, instalatérské potřeby a součástky sleva, sprchové armatury sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Grohe a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Grohe najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sprchová hadice Grohe se zámkem proti přetočení supersteel G28362DC0
Právě si prohlížíte...

561,- Kč