Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sklokeramický sporák Mora C 726 AW

Sklokeramický sporák Mora C 726 AW
Sklokeramický sporák Mora C 726 AW
Sklokeramický sporák Mora C 726 AW
Sklokeramický sporák Mora C 726 AW

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sklokeramický sporák Mora C 726 AW z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, sporáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sklokeramický sporák Mora C 726 AW .

Detailní informace

Sklokeramický sporák Mora C 726 AW Elektrický sporák Mora C 726 AW se sklokeramickou deskou se v elegantním bílém designu bude skvěle hodit do každé moderní kuchyně. Díky své nízké spotřebě spadá do energeticky úsporné třídy A a šetří vaše výdaje. Ovládání sporáku i trouby je velice snadné pomocí otočných knoflíků. Sklokeramická varná plocha Sklokeramická deska se 4 Hi-Light varnými zónami zajistí velmi rychlý a rovnoměrný ohřev, pohodlnou manipulaci i snadné čištění. Je vybavena digitálním časovým spínačem s hodinami, který vám pomůže s přípra...vou jídla. Díky ukazateli zbytkového tepla, budete vždy vědět, že je varná zóna ještě horká a předejdete zbytečným popáleninám. Varná zóna: 2x zóna 180 mm, 1800 W 2x zóna 145 mm, 1200 W Elektrická troubaElektrická multifunkční trouba s objemem 70 l nabízí celou řadu chytrých funkcí a najde uplatnění v každé domácnosti. Její oblý tvar zajistí rovnoměrné proudění vzduchu, takže připravíte vynikající jídlo šťavnaté uvnitř a křupavé napovrchu. Disponuje velkým rozsahem teploty od 50 do 275 °C a manipulaci s plechy vám usnadní drátěné závěsy. Umožní vám vysunout plech do jakékoliv pozize a úrovně výjezdu. Dvířka trouby jsou vyrobena z trojitého skla s reflexní vrstvou a nemusíte se obávat popápelí, protože zůstávají po celou dobu pečení chladná. Díky vnitřnímu osvětlení budete mít vždy dokonalý přehled nad připravovaným jídlem. Veškerou údržbu trouby vám usnadní program na čištění Eco Clean. Součástí je 1x rošt, 1x MAXI pekáč XXL a 1x plech, který lze uložit do praktického úložného prostoru ve spodní části sporáku.Funkce trouby:

Produkt je výrobek značky Mora ,distribuovaný s EAN kódem 8590371064845.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Mora, Kuchyně a jídelny Mora, Kuchyňské spotřebiče Mora, Sporáky Mora.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

13 990,- Kč
Detail
9 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sklokeramický sporák Mora C 726 AW a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, sporáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mora a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mora najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sklokeramický sporák Mora C 726 AW
Právě si prohlížíte...

8990,- Kč