Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sklokeramický sporák Gorenje EC5341WG

Sklokeramický sporák Gorenje EC5341WG

Warning: file_get_contents(https://cdn.shopify.com/s/files/1/0550/7845/3290/products/sklokeramicky-sporak-gorenje-ec5341wg-1035696_f6702f3f-5e6c-4873-ada1-7e11d0bf55d3_grande.jpg?v=1656433336): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/chci/public_html/lib/blog2017.php on line 545
Sklokeramický sporák Gorenje EC5341WG
Sklokeramický sporák Gorenje EC5341WG
Sklokeramický sporák Gorenje EC5341WG

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sklokeramický sporák Gorenje EC5341WG z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, sporáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sklokeramický sporák Gorenje EC5341WG .

Detailní informace

Sklokeramický sporák Gorenje EC5341WG Sklokeramický sporák Gorenje EC5341WG vám pomůže s přípravou různých chutných pokrmů. Ve svém elegantním bílém provedení se bude hodit do každé moderní kuchyně. Obsluha sporáku je velice snadná pomocí otočných knoflíků umístěných na přední straně. Vyniká celou řadou chytrých funkcí a díky své nízké spotřebě se řadí do energetické třídy A. Sklokeramická varná plocha Sporák je vybavený 4 Hilight varnými zónami, které zajistí rychlý ohřev a hladký povrch se snadno čistí. Navíc je deska vybavena ukazatelem zbyt...kového tepla, takže budete vždy přesně vědět, že je plotýnka stále horká a předejdete zbytečnému popálení. Varná zóna: Vlevo vpředu: 18 cm, 1,7 kW Vpravo vpředu: 14,5 cm, 1,2 kW Vlevo vzadu: 14,5 cm, 1,2 kW Vpravo vzadu: 18 cm, 1,7 kW Multifunkční trouba Multifunkční troubu snadno nastavíte pomocí ergonomických knoflíků a díky dotykově ovládaným programovacím hodinám IconLed, budete přesně informování o čase. Disponuje velkým objemem celých 70 l, který umožňuje péct až na 5 úrovních. Dvířka trouby jsou vybavena dvojitým sklem CompactDoor s reflexní vrstvou a vnitřní osvětlení vám zajistí dokonalý přehled nad připravovaným jídlem. Vedení plechů v troubě je zajištěno pomocí prolisů a na jedné úrovni pomocí teleskopické lišty. Součástí je 1x rošt, 1x mělký smaltovaný plech a 1x hluboký smaltovaný plech. Jedinečný tvar trouby Tvar trouby Gorenje je inspirován tradiční pecí na dřevo. Díky klenutému tvaru může horký vzduch volně cirkulovat a rovnoměrně proudí okolo připravovaného pokrmu. Takže vždy dosáhnete těch nejlepších výsledků a vaše jídlo bude křupavé zvenku a šťavnaté uvnitř. Díky speciálnímu systému Multiflow 360° můžete péct na všech 5 úrovních. Mimořádně odolný povrch trouby Vnitřní prostor trouby je vyrobený z kvalitního a odolného materiálu SilverMatte. Pevný materiál snese extrémní teplo, a to i při pyrolytickém čištění při 500 °C. Trojnásobný nátěr interiéru podporuje tepelnou reflexi a poskytuje dodatečnou izolaci, což zajišťuje, že je vnitřní prostor vždy bezpečný a sterilní. Funkce AquaClean Jistě oceníte speciální funkci AquaClean, která vám pomůže s čištěním a údržbou spotřebiče. Stačí jednoduše nalít půl litru vody do pekáče a zapnout funkci na 30 minut. Mastnota a připečené skvrny se díky páře uvolní a poté je stačí jednoduše setřít hadrem. PerfectGrill Trouba je vybavena dvojitým topným tělesem, které zajišťuje rovnoměrné pečení. Inteligentní umístění ohřívačů umožňuje optimální rozložení tepla a poskytuje výborné výsledky pečení. Variabilní kombinace ohřívačů umožňuje použití pouze vnitřního nebo vnějšího tělesa, nebo obou najednou. Funkce trouby Spodní a horní topné těleso Konvenční ohřev a ventilátor Infra gril Infra gril a ventilátor Horní topné těleso a ventilátor Infra topné těleso - malé Rozmrazování Aqua Clean WarmPlate - ohřev talířů

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 3838782022999.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gorenje, Kuchyně a jídelny Gorenje, Kuchyňské spotřebiče Gorenje, Sporáky Gorenje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

13 990,- Kč
Detail
9 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sklokeramický sporák Gorenje EC5341WG a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, sporáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sklokeramický sporák Gorenje EC5341WG
Právě si prohlížíte...

8290,- Kč