Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kombinovaný sporák Whirlpool WS5G8CHW/E

Kombinovaný sporák Whirlpool WS5G8CHW/E
Kombinovaný sporák Whirlpool WS5G8CHW/E
Kombinovaný sporák Whirlpool WS5G8CHW/E
Kombinovaný sporák Whirlpool WS5G8CHW/E

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kombinovaný sporák Whirlpool WS5G8CHW/E z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, sporáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kombinovaný sporák Whirlpool WS5G8CHW/E .

Detailní informace

Kombinovaný sporák Kombinovaný sporák Whirlpool WS5G8CHW/E v bílém provedení s multifunkční troubou vás překvapí energeticky úspornou třídou A i vnitřním objemem trouby 60 l. Plynové hořáky s integrovaným zapalováním mají bezpečnostní ventily a jsou kryté dvoudílnou mřížkou, která zajistí bezpečný posun nádobí ve všech směrech. Snadná a rychlá údržba Také vás nebaví trávit svůj volný čas úklidem a údržbou domácnosti? Trouba se zvládne vyčistit skoro sama. Disponuje totiž speciální funkcí Parní čištění. Speciální povrch vnitřku trouby umožňuje č...ištění párou, stačí vložit nádobu s 250 ml vody, zapnout příslušný program a po ukončení programu setřít houbou zbytkové nečistoty. Poté můžete sledovat výsledek, kterým je viditelně čistý povrch celého vnitřku trouby včetně případných pekáčů a plechů. Mastnota či zapečené skvrny se uvolněnou párou změkčí, a po setření hadříkem bude trouba připravena na další pečení v plné čistotě. Velké množství funkcí Abyste dosáhli těch nejlepších výsledků opravdu při každém vaření, disponuje trouba celou řadou funkcí, které vám to umožní a vy si navíc celý proces přípravy pokrmů mnohem více užijete. Jedná se například o volbu horního či dolního ohřevu, kde můžete aktivovat i oba současně, gril, statické pečení či víceúrovňové pečení.

Produkt je výrobek značky Whirlpool ,distribuovaný s EAN kódem 8003437236020.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Whirlpool, Kuchyně a jídelny Whirlpool, Kuchyňské spotřebiče Whirlpool, Sporáky Whirlpool.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

9 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kombinovaný sporák Whirlpool WS5G8CHW/E a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, sporáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Whirlpool a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Whirlpool najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kombinovaný sporák Whirlpool WS5G8CHW/E
Právě si prohlížíte...

8588,- Kč