Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Hmoždinka univerzální s límečkem FISCHER FU 6x45

Hmoždinka univerzální s límečkem FISCHER FU 6x45
Hmoždinka univerzální s límečkem FISCHER FU 6x45
Hmoždinka univerzální s límečkem FISCHER FU 6x45
Hmoždinka univerzální s límečkem FISCHER FU 6x45

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hmoždinka univerzální s límečkem FISCHER FU 6x45 z kategorie kutilství a řemeslo, kutilství a řemeslo – příslušenství, spojovací prvky, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Hmoždinka univerzální s límečkem FISCHER FU 6x45 .

Detailní informace

Univerzální hmoždinka fischer FU Spolehlivě drží, i když nemáte přesnou představu o charakteru kotevního podkladu. fischer FU, vyrobená z kvalitního nylonu, se v plných materiálech, jako je beton nebo plynosilikát, zakotví rozpínáním při utahování šroubu. V děrovaných a deskových materiálech se zkroutí nebo deformuje a vytvoří bezpečný a únosný tvarový spoj. Hmoždinka je se šrouby do dřeva a dřevotřísky vhodná k upevnění svítidel, koutových lišt, lehkých poliček a nástěnných skříněk téměř do všech stavebních materiálů. Hlavní výhody: Snadně se ...aplikuje téměř do všech stavebních materiálů.  Ramínka se při expanzi zapřou o zadní stěnu desky či dutiny. Límeček zabraňuje zapadnutí do otvoru. Pojistky proti protočení. Kombinuje se s běžnými šrouby do dřeva a dřevotřísky. Stavební materiály: Beton Svisle děrované cihly Duté panely Příklady aplikace: Nástěnné regály Záclonové tyče Soklové lišty Elektrické instalace Montážní lišty Zrcadla

Produkt je výrobek značky Fischer ,distribuovaný s EAN kódem 4006209532614.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Fischer, Kutilství a řemeslo – příslušenství Fischer, Spojovací prvky Fischer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 2 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

8 289,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Hmoždinka univerzální s límečkem FISCHER FU 6x45 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, kutilství a řemeslo – příslušenství sleva, spojovací prvky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fischer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fischer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hmoždinka univerzální s límečkem FISCHER FU 6x45
Právě si prohlížíte...

5,- Kč