Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Meiho Box Long 500

Meiho Box Long 500

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Meiho Box Long 500 z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství, optika – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Meiho Box Long 500 .

Detailní informace

Kufr je vyroben z proti-nárazovému polymeru. V horním úložišti jsou drážky do kterých se dají vložit přepážky a tím využijete každý koutek či škvírku pro vaše náčiní. Profesionální rybářské kufry a krabičky od japonské firmy Meiho jsou vyrobené z nejkvalitnějších plastů, jež jsou garancí vysoké funkčnosti a trvanlivosti. Prvotřídní a solidně zpracované zámky dovolují přenášení i velmi těžkých doplňků, které jsou pro rybařinu většinou vyrobené z olova. Extrémně pevná víka a zesílené bočnice zase dovolují posez na těchto kufrech. Veškeré kovové d...oplňky mají antikorozní povrchovou úpravu odolnou i velmi agresívní slané vodě. Velké kufry mají možnost v případě potřeby vyměnit zásuvky za krabičky. Všechny kufry a krabice na umělé nástrahy mají variabilně stavitelné stěny a jsou vyrobeny z materiálu netečného ke gumovým nástrahám. Výrobce: Meiho Rozměry: 51,3 × 10,9 × 4,4 cm

Produkt je výrobek značky Meiho ,distribuovaný s EAN kódem 4963189146999.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Meiho, Fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství Meiho, Optika – příslušenství Meiho.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Meiho Box Long 500 a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství sleva, optika – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Meiho a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Meiho najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Meiho Box Long 500
Právě si prohlížíte...

189,- Kč