Black Cat Krabička Tackle Keeper S48 mělká

Black Cat Krabička Tackle Keeper S48 mělká
Black Cat Krabička Tackle Keeper S48 mělká
Black Cat Krabička Tackle Keeper S48 mělká
Black Cat Krabička Tackle Keeper S48 mělká
429 429 1301
429,- Kč

Původní cena: 429,- Kč


Hodnocení:


Black Cat Krabička Tackle Keeper S48 mělká z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Black Cat Krabička Tackle Keeper S48 mělká .

Detailní informace

Tackle Keeper – chytrý systém úložných boxů od značky Black Cat! Velmi kvalitní X-Strong umělohmotný materiál s UV ochranou pomáhá nejen k dlouhé životnosti těchto boxů na rybářské náčiní, zároveň ale chrání barvy nástrah a materiál. Tackle Keeper – chytrý systém úložných boxů od značky Black Cat! Velmi kvalitní X-Strong umělohmotný materiál s UV ochranou pomáhá nejen k dlouhé životnosti těchto boxů na rybářské náčiní, zároveň ale chrání barvy nástrah a materiál. Díky různým uspořádáním vnitřního prostoru je zde individuální flexibilita, kdy si... každý rybář pro nástrahy a doplňky může box sestavit podle vlastních preferencí. Klipy jsou odnímatelné, nabízejí dobrou manipulaci a optimálně box zavírají. Transparentní víko navíc zajišťuje dobrý přehled o umístěném drobném materiálu. Mimoto jsou boxy Tackle Keeper rezistentní proti změkčovadlům, a tedy vhodné pro uložení všech typů nástrah z měkké gumy. Jsou k dispozici v 6 provedeních.
Délka: 35cm Hmotnost: 515g Šířka: 22cm Výška: 5cm Přihrádky: 48

Produkt je výrobek značky Black Cat ,distribuovaný s EAN kódem 4029569262564.

Procházet zboží z kategorie Sport Black Cat, Outdoorové aktivity Black Cat, Rybaření Black Cat.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Black Cat Krabička Tackle Keeper S48 mělká a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Black Cat a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Black Cat najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Black Cat Krabička Tackle Keeper S48 mělká
Právě si prohlížíte...

429,- Kč