Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Black Cat Krabička Tackle Keeper S24 mělká

Black Cat Krabička Tackle Keeper S24 mělká
Black Cat Krabička Tackle Keeper S24 mělká
Black Cat Krabička Tackle Keeper S24 mělká
Black Cat Krabička Tackle Keeper S24 mělká

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Black Cat Krabička Tackle Keeper S24 mělká z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství, optika – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Black Cat Krabička Tackle Keeper S24 mělká .

Detailní informace

Tackle Keeper – chytrý systém úložných boxů od značky Black Cat! Velmi kvalitní X-Strong umělohmotný materiál s UV ochranou pomáhá nejen k dlouhé životnosti těchto boxů na rybářské náčiní, zároveň ale chrání barvy nástrah a materiál Tackle Keeper – chytrý systém úložných boxů od značky Black Cat! Velmi kvalitní X-Strong umělohmotný materiál s UV ochranou pomáhá nejen k dlouhé životnosti těchto boxů na rybářské náčiní, zároveň ale chrání barvy nástrah a materiál. Díky různým uspořádáním vnitřního prostoru je zde individuální flexibilita, kdy si ...každý rybář pro nástrahy a doplňky může box sestavit podle vlastních preferencí. Klipy jsou odnímatelné, nabízejí dobrou manipulaci a optimálně box zavírají. Transparentní víko navíc zajišťuje dobrý přehled o umístěném drobném materiálu. Mimoto jsou boxy Tackle Keeper rezistentní proti změkčovadlům, a tedy vhodné pro uložení všech typů nástrah z měkké gumy. Jsou k dispozici v 6 provedeních. Délka: 35cm Hmotnost: 535g Šířka: 22cm Výška: 5cm Přihrádky 24

Produkt je výrobek značky Black Cat ,distribuovaný s EAN kódem 4029569262571.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Black Cat, Fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství Black Cat, Optika – příslušenství Black Cat.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Black Cat Krabička Tackle Keeper S24 mělká a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství sleva, optika – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Black Cat a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Black Cat najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Black Cat Krabička Tackle Keeper S24 mělká
Právě si prohlížíte...

429,- Kč