TRUST Primo Chat Headset náhlavní sada black

TRUST Primo Chat Headset náhlavní sada black
409 409 1179
409,- Kč

Původní cena: 409,- Kč


Hodnocení:


TRUST Primo Chat Headset náhlavní sada black z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, elektronika vozidel, soupravy handsfree do vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným TRUST Primo Chat Headset náhlavní sada black .

Detailní informace

TRUST Primo Chat Headset náhlavní souprava s nastavitelným flexibilním mikrofonem skvěle poslouží při komunikaci hands-free, poslechu hudby i sledování filmů a videa. Sluchátka s mikrofonem byla navržena tak, aby poskytovala maximální pohodlí. Sluchátka TRUST Primo CHAT mají integrované dálkové ovládání hlasitosti a jsou ideální pro Live Messenger, hraní online her, poslech hudby nebo chatování a telefonování prostřednictvím aplikací jako je Skype. Lehká sluchátka mají měkké náušníky, skvěle sedí a můžete je přizpůsobit na hlavě nastavitelným p...áskem. Vlastnosti produktu: lehká náhlavní stereo souprava vestavěné dálkové ovládání hlasitosti nastavitelný temenní pásek flexibilní mikrofon pro komunikaci hands-free frekvenční rozsah: 70-20.000Hz (sluchátka), 30-16.000Hz (mikrofon) sensitivity:89dB (sluchátka), -60dB (mikrofon) impedance:32Ohm (sluchátka), 2.2kOhm (mikrofon) konektory: 3.5 mm headphone output. 3.5 mm microphone input Barva: black / černá

Produkt je výrobek značky Trust ,distribuovaný s EAN kódem 8713439216653.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Trust, Díly a příslušenství vozidel Trust, Elektronika vozidel Trust, Soupravy handsfree do vozidel Trust.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TRUST Primo Chat Headset náhlavní sada black a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, elektronika vozidel sleva, soupravy handsfree do vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Trust a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Trust najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TRUST Primo Chat Headset náhlavní sada black
Právě si prohlížíte...

409,- Kč