SuperTooth BUDDY- Bluetooth HANDSFREE na stínítko - 25% sleva

-25%
SuperTooth BUDDY- Bluetooth HANDSFREE na stínítko
1 122 1 499 741
1 122,- Kč

Původní cena: 1 499,- Kč


Hodnocení:


SuperTooth BUDDY- Bluetooth HANDSFREE na stínítko z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, elektronika vozidel, soupravy handsfree do vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným SuperTooth BUDDY- Bluetooth HANDSFREE na stínítko .

Zlevněné zboží

SUPERTOOTH BUDDY v černé barvě zaujme lehkou konstrukcí, snadným ovládáním. K upevnění bluetooth handsfree SUPERTOOTH BUDDY slouží speciální kovový klips , který se přidělá na stínítko. Jelikož má BUDDY na zadní straně magnet můžete jej připevnit i na jiný magnetický povrch. SUPERTOOTH BUDDY je lehce přenosné , vejde se do kapsy, takže ho můžete vzít s sebou pokud opouštíte automobil , abyste zabránili možné krádeži. Speciální vlastnosti: DSP Echo rušení - Dvojité rušení okolního hluku Výkonný audio mikrofon Plně automatické připojení Ovládání ...hlasitosti přímo na zařízení Čekající hovor Plně automatické párování Hlasové vytáčení (pokud tuto funkci podporuje váš telefon) Volání posledního volaného čísla Odmítnutí příchozího hovoru Speciální vypínač Může být dobíjeno i přes počítač díky USB Kompaktní velikost Velká hlasitost Streaming hudby z telefonu (A2DP kompatibilní) Multipoint: Možnost spárovat až 8 mobilních telefonů (přidání do paměti) 2 telefony aktivní současně Instalace: Rychlé...

Produkt je výrobek značky Supertooth ,distribuovaný s EAN kódem 3367970040885.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Supertooth, Díly a příslušenství vozidel Supertooth, Elektronika vozidel Supertooth, Soupravy handsfree do vozidel Supertooth.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

SuperTooth BUDDY- Bluetooth HANDSFREE na stínítko a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, elektronika vozidel sleva, soupravy handsfree do vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Supertooth a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Supertooth najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SuperTooth BUDDY- Bluetooth HANDSFREE na stínítko
Právě si prohlížíte... - 25% sleva

1122,- Kč