Přenosné handsfree CELLULARLINE EASY DRIVE BT 4.0, černé

Přenosné handsfree CELLULARLINE EASY DRIVE BT 4.0, černé
1 199 1 199 786
1 199,- Kč

Původní cena: 1 199,- Kč


Hodnocení:


Přenosné handsfree CELLULARLINE EASY DRIVE BT 4.0, černé z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, elektronika vozidel, soupravy handsfree do vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Přenosné handsfree CELLULARLINE EASY DRIVE BT 4.0, černé .

Detailní informace

Přenosné handsfree CellularLine EASY DRIVE je ideálním doplňkem pro pohodlné a bezpečné telefonování během jízdy autem. Díky Bluetooth připojení nevyžaduje handsfree žádnou složitou instalaci, stačí během několika málo sekund propojit handsfree s Vaším smartphonem. S funkcí multipoint můžete dokonce připojit i dva telefony současně. Pro vynikající kvalitu hovoru je handsfree vybaveno DSP procesorem, který potlačuje okolní hluk a šum. V kombinaci s výkonným reproduktorem tak nabídne kvalitní zvuk i při rychlé jízdě na dálnici. Jednoduché ovládán...í Vám usnadní bezpečnou jízdu. Výkonná baterie je připravena až pro 20 hodin hovoru bez nutnosti připojit handsfree do nabíječky.

Produkt je výrobek značky Cellularline ,distribuovaný s EAN kódem 8018080284670.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Cellularline, Díly a příslušenství vozidel Cellularline, Elektronika vozidel Cellularline, Soupravy handsfree do vozidel Cellularline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Přenosné handsfree CELLULARLINE EASY DRIVE BT 4.0, černé a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, elektronika vozidel sleva, soupravy handsfree do vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cellularline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cellularline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Přenosné handsfree CELLULARLINE EASY DRIVE BT 4.0, černé
Právě si prohlížíte...

1199,- Kč