Jabra Talk 45 Bluetooth HF Black - 22% sleva

-22%
Jabra Talk 45 Bluetooth HF Black
Jabra Talk 45 Bluetooth HF Black
Jabra Talk 45 Bluetooth HF Black
Jabra Talk 45 Bluetooth HF Black
1 629 2 099 1664
1 629,- Kč

Původní cena: 2 099,- Kč


Hodnocení:


Jabra Talk 45 Bluetooth HF Black z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, elektronika vozidel, soupravy handsfree do vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Jabra Talk 45 Bluetooth HF Black .

Zlevněné zboží

Extra lehký bluetooth značky Jabra Talk 45 v ergonomickém designu je perfektní řešení pro všechny, kteří chtějí mít při telefonním hovoru absolutní svobodu pohybu. Umožní vám pohodlně, a hlavně bezpečně vyřídit telefonní hovor během jízdy autem. Funkce HD Voice automaticky přizpůsobuje hlasitost vašemu prostředí. Jabra Talk 45 má technologii Bluetooth 4.0 takže ho můžete snadno spárovat. Také díky skvělé výdrži baterie můžete handsfree používat celý den ma jediné nabití. Specifikace: Podpora aplikace Jabra Assist Seznam párování Bluetooth: Do 8... zařízení Bezdrátový dosah: Do 30 metrů Pohotovostní doba: 8 dní Kompatibilní s Bluetooth: 4.0 Doba nabíjení: 2 hodiny Doba volání: 6 hodin Typ mikrofonu: 2 všesměrové MEMS Reproduktor: Dynamický reproduktor 11 mm Frekvenční rozsah mikrofonu: 100Hz až 8kHz Barva: black / černá

Produkt je výrobek značky Jabra ,distribuovaný s EAN kódem 5707055046315.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Jabra, Díly a příslušenství vozidel Jabra, Elektronika vozidel Jabra, Soupravy handsfree do vozidel Jabra.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jabra Talk 45 Bluetooth HF Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, elektronika vozidel sleva, soupravy handsfree do vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jabra a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jabra najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jabra Talk 45 Bluetooth HF Black
Právě si prohlížíte... - 22% sleva

1629,- Kč