Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

CELLY Set 2v1 Bluetooth headset a autonabíječka black - 60% sleva

-60%
CELLY Set 2v1 Bluetooth headset a autonabíječka black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


CELLY Set 2v1 Bluetooth headset a autonabíječka black z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, elektronika vozidel, soupravy handsfree do vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným CELLY Set 2v1 Bluetooth headset a autonabíječka black .

Zlevněné zboží

CELLY set 2v1 představuje praktickou kombinaci autonabíječky a Bluetooth headsetu. Kompaktní headset je ukrytý přímo v nabíječce a neustále připraven k použití, odpadnou vám starosti s jeho dobíjením. Příchozí hovor jednoduše přijmete vyjmutím headsetu, případně lze přijmutí/odmítnutí hovoru ovládat pomocí tlačítka přímo na headsetu. Bluetooth technologie verze 4.0 zajistí bezproblémové spojení s naprostou většinou telefonů a pomocí funkce multipoint můžete spárovat i více telefonů současně. Díky USB portu v nabíječce můžete připojit jakýkoliv ...nabíjecí kabel a doplnit energii ve vašem smartphonu nebo tabletu. Vlastnosti: Set autonabíječky a Bluetooth headsetu Bluetooth verze 4.0 + EDR USB výstup nabíječky: 2.1 A USB port pro nabíjení smartphonů i tabletů Funkce multipoint pro spárování více telefonů Dosah 10 metrů Tlačítko pro přijmutí/odmítnutí hovoru LED indikace Frekvenční pásmo: 2,402 - 1,480 GHz Délka hovorů:až 2 hod Doba nabíjení: 2 hod Pohotovostní režim: 50 hodin Materiál: plast/kov...

Produkt je výrobek značky Celly ,distribuovaný s EAN kódem 8021735725855.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Celly, Díly a příslušenství vozidel Celly, Elektronika vozidel Celly, Soupravy handsfree do vozidel Celly.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CELLY Set 2v1 Bluetooth headset a autonabíječka black a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, elektronika vozidel sleva, soupravy handsfree do vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Celly a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Celly najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CELLY Set 2v1 Bluetooth headset a autonabíječka black
Právě si prohlížíte... - 60% sleva

399,- Kč