BLUETOOTH HEADSET SWISSTEN UL-9 ULTRA LIGHT black - 13% sleva

-13%
BLUETOOTH HEADSET SWISSTEN UL-9 ULTRA LIGHT black
349 399 1597
349,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


BLUETOOTH HEADSET SWISSTEN UL-9 ULTRA LIGHT black z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, elektronika vozidel, soupravy handsfree do vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným BLUETOOTH HEADSET SWISSTEN UL-9 ULTRA LIGHT black .

Zlevněné zboží

BT headset SWISSTEN UL-9 ULTRA LIGHT v ergonomickém designu lze nosit na libovolném uchu. Můžete otočit klipem, abyste se ujistili, že reproduktor dobře sedí. Využijte jednoduché ovládání, snadné přijímání telefonních hovorů nebo poslech hudby. Headset je vybaven bezdrátovou technologií Bluetooth ve verzi V3.0+edr a můžete připojit až dva telefony najednou. Pěkný a stylový Bluetooth headset Sony MBH22 Mono V4.2 je lehký, bezpečný a ergonomický headset, má čistý a zřetelný zvuk, jednoduchou propojitelnost a je skvělým společníkem. Vlastnosti: ul...tdra light headset Bluetooth V3.0 +edr Kompaktní a ergonomický design Čipset: CSR Multifunkční tlačítko+světelný indikátor +CVC mikrofon Profil: A2DP/HFP/HSP Doba přehrávání hudby: cca 4 hod Délka hovorů: až 4 hodiny Doba pohotovosti: až 100 hodin Funkční vzdálenost: 10 m Technologie: CVC redukce hluku

Produkt je výrobek značky Swissten ,distribuovaný s EAN kódem 8595217451889.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Swissten, Díly a příslušenství vozidel Swissten, Elektronika vozidel Swissten, Soupravy handsfree do vozidel Swissten.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BLUETOOTH HEADSET SWISSTEN UL-9 ULTRA LIGHT black a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, elektronika vozidel sleva, soupravy handsfree do vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Swissten a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Swissten najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BLUETOOTH HEADSET SWISSTEN UL-9 ULTRA LIGHT black
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

349,- Kč