Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Victron Energy Series 4a 115W-12V

Victron Energy Series 4a 115W-12V

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Victron Energy Series 4a 115W-12V z kategorie kutilství a řemeslo, elektroinstalace, solární panely, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Victron Energy Series 4a 115W-12V .

Detailní informace

Hlavní charakteristika:
- nízký součinitel závislosti napětí na teplotě zvyšuje účinnost provozu při vysokých teplotách- mimořádný výkon při slabé intenzitě osvětlení a vysoká citlivost na světlo v celém slunečním spektru- uzavřená vodotěsná multifunkční propojovací skříňka poskytuje vysokou úroveň bezpečnosti- výkonné překlenovací (by-pass) diody omezují...; pokles výkonu při zastínění- robustní rám z anodizovaného hliníku usnadňuje střešní montáž panelů do nejrůznějších montážních systémů- vysoce průzračné temperované sklo nejvyšší kvality vykazuje zvýšenou tuhost a odolnost proti nárazům- pokročilý systém zapouzdření z materiálu EVA (etylénvinylacetát) s třívrstvou ochrannou fólií splňuje nejpřísnější požadavky na bezpečnost zařízení vysokého napětí. Napětí : 12 V Délka (cm) : 66.8 Šířka (cm) : 3.0 Země původu : Nizozemí Výkon : 115 W Výška (cm) : 101.5 Hmotnost netto (kg) : 8.5 Výkon (Watt) : 115.0

Produkt je výrobek značky Victron Energy.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Victron Energy, Elektroinstalace Victron Energy, Solární panely Victron Energy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Victron Energy Series 4a 115W-12V a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, elektroinstalace sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Victron Energy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Victron Energy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Victron Energy Series 4a 115W-12V
Právě si prohlížíte...

3390,- Kč