Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Wondershare Filmora 11, Windows

Wondershare Filmora 11, Windows

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Wondershare Filmora 11, Windows z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Wondershare Filmora 11, Windows .

Detailní informace

Kancelářský software Wondershare Filmora 11, Windows (elektronická licence):
Software Wondershare Filmora 11 je určený na úpravu domácích videí. Díky softwaru můžete sestavovat videoklipy, hudbu i text, aplikovat různé efekty a získat tak profesionálně působící videa a filmy. Software nabízí celou řadu funkcí, mezi nimiž nechybí možnost připojení prvku k pohybujícímu se objektu ve videu, přizpůsobení animací, srovnání barev vybraných klipů s jiným rámečkem z jiného klipu či možnost vyblednutí barvy a mnoho dalších. Elektronická licence sof...twaru Wondershare Filmora 11 je přitom určená pro 1 zařízení se systémem Windows.
Klíčové vlastnosti softwaru Wondershare Filmora 11 pro Windows (elektronická licence) Software určený na úpravu domácích videíUmožní sestavovat videoklipy, hudbu i text a aplikovat různé efektyMožnost připojení prvku k pohybujícímu se objektu ve videu i přizpůsobení animacíMožnost změny pozadí či zpomalení určitého okamžiku ve videuWondershare Filmora 11 se velmi jednoduše ovládáNabízí flexibilní úpravy prostého textu i pokročilé úpravy titulůIntuitivní uživatelské rozhraníKompatibilní s Windows 7, 8.1, 10 a 11Software vyžaduje 4GB RAM, v případě úprav HD a 4K videí 8GB RAMPro úpravu HD a 4K videí je zapotřebí mít grafickou kartu s pamětí alespoň 4GBElektronická licence je určená pro 1 zařízení
Wondershare Filmora 11 s řadou efektů, filtrů a titulkůWondershare Filmora 11 se velmi jednoduše ovládá, je tak vhodný i pro začátečníky. Pomocí editoru klávesových zkratek je možné provádět úpravy rychleji. Uživatelské rozhraní je velmi intuitivní a nabízí světlý i tmavý režim. Software umožňuje rovněž flexibilní úpravy prostého textu i pokročilé úpravy titulů. Celá řada efektů, filtrů a titulků s popisky poté přispějí k profesionálnímu výsledku vaší práce. Do svých videí tak můžete přidávat kreativní přechody, filtry i pohybové prvky. Nechybí ani možnost změny pozadí či zpomalení určitého okamžiku ve videu. 
Software Filmora 11 je kompatibilní s Windows 7, 8.1, 10 a 11Díky softwaru Wondershare Filmora 11 budete moci svým videím vdechnout hollywoodský nádech a současně je přizpůsobit jakékoli sociální platformě. Software je kompatibilní s Windows 7, 8.1, 10 a 11, pouze 64-bitová verze, a ke svému optimálnímu fungování vyžaduje 4GB RAM, v případě úprav HD a 4K videí 8GB RAM. Váš počítač by měl rovněž disponovat procesorem Intel i3 či lepším vícejádrovým a 10GB místem na disku. SSD disk je doporučen v případě úprav HD a 4K videí. Také pro úpravy videí v HD a 4K je zapotřebí grafická karta s pamětí alespoň 4GB. Wondershare Filmora 11 vám tak umožní upravovat videa a dosáhnout jejich ohromující kvality. 

Produkt je výrobek značky Wondershare Software.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Wondershare Software, Počítače Wondershare Software, Notebooky Wondershare Software.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Wondershare Filmora 11, Windows a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wondershare Software a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wondershare Software najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Wondershare Filmora 11, Windows
Právě si prohlížíte...

1999,- Kč