Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ashampoo WinOptimizer 18

Ashampoo WinOptimizer 18

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ashampoo WinOptimizer 18 z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Ashampoo WinOptimizer 18 .

Detailní informace

Kancelářský software Ashampoo WinOptimizer 18 (elektronická licence):
Sháníte nástroj, který zbaví systém nevyžádaných dat? Kancelářský software Ashampoo WinOptimizer 18 se postará o rozsáhlou analýzu disku a zajistí plynulejší chod systému. Nástroj nejen čistí, ale také optimalizuje. Nabízí snadné ovládání. Elektronickou licenci můžete využít až na 10 počítačových zařízení, ať už se jedná o užití v domácnosti, ve firmě či škole. Licence je bez časového omezení. Kompatibilní pro operační systém Windows. Software Ashampoo WinOptimizer 18 se... pyšní přehledným řídícím panelem, díky kterému získáte okamžitý přehled o stavu vašeho systému Windows. Licenční klíč bude doručen na zadaný e-mail. Program je v českém jazyce. 
Klíčové vlastnosti kancelářského softwaru Ashampoo WinOptimizer 18Odstraní nevyžádaná data a zrychlí chod systémuDíky snadnému ovládání je software Ashampoo WinOptimizer 18 vhodný i pro začátečníkyNajdete zde přehledný řídící panel o stavu vašeho systémuElektronickou licenci lze nainstalovat až na 10 počítačů se systémem Windows Software Ashampoo WinOptimizer podporuje český jazykSoučástí je 37 modelů pro kompletní údržbu a ochranu systémuProgram se pravidelně aktualizuje dle nejnovějších aktualizací operačního systému 
Výkonné moduly vyčistí váš systémSoftware Ashampoo WinOptimizer 18 nabízí celkem 37 modulů, které se postarají o údržbu zabezpečení, ochranu soukromí a hloubkovou analýzu systému. Program opraví chyby v registru, odstraní nevyžádaná data a zajistí plynulejší chod vašeho zařízení. Software Ashampoo WinOptimizer 18 veškeré funkce aktualizuje na základě nejnovějších aktualizací operačního systému Windows.

Produkt je výrobek značky Ashampoo.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Ashampoo, Počítače Ashampoo, Notebooky Ashampoo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ashampoo WinOptimizer 18 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ashampoo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ashampoo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ashampoo WinOptimizer 18
Právě si prohlížíte...

409,- Kč