Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Uncharted: The Nathan Drake Collection
Uncharted: The Nathan Drake Collection
Uncharted: The Nathan Drake Collection
Uncharted: The Nathan Drake Collection

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Uncharted: The Nathan Drake Collection z kategorie software, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Uncharted: The Nathan Drake Collection .

Detailní informace

Tři skvělé hry za jednu cenu Uncharted je série dobrodružných her vyvinutá společností Naughty Dog, která si za svou dobu vydobyla nejen slávu a řadu ocenění, ale především širokou základnu fanoušků. Může za to zejména více než poutavý příběh odehrávající se kolem honby za nejrůznějšími poklady a sympatická hlavní postava Nathana Drakea, která se netají inspirací v legendárním Indiana Jonesovi. Trilogie Uncharted První díl populární série sleduje Nathanovy osudy v Amazonii a na nezmapovaném ostrovu u Jižní Ameriky v honbě za bájným pokladem El ...Dorado. Nathana cestou stíhají žoldáci, kterým se ho dokonce povede uvěznit. Je jen na vás, abyste spolu s Nathanovými společníky pomohli Drakovi uprchnout a zároveň odhalit všechna tajemství ostrova. Druhý díl se odehrává na zasněžených vrcholcích Tibetu, v džunglích Bornea a městech Nepálu, kde se Nate snaží odhalit tajemství cesty Marca Pola. Společně s ním se postavíte válečným zločincům toužícím nejen po bohatství tajemného města a rozplete síť léček, která vás přivede až na pokraj jisté smrti. V posledním díle trilogie projde Nathan několik lokací, mezi něž patří ulice Londýna a města v Jemenu, zámky ve Francii a v Sýrii a pouštní pustina Rub al-Chálí. Na své cestě budete hledat slavnou Atlantidu v písku a čelit okultním silám tajné organizace. Expedice se promění v zoufalý boj o život a vy si spolu s Nathanem už potřetí sáhnete na dno vlastních sil. Nové herní prvky Do trilogie přibylo i několik zajímavých novinek v čele s fotografickým režimem. Ten vám dovolí zastavit průběh hry a zachytit nejlepší momenty vašich výprav. Následně máte možnost snímky upravit pomocí grafických filtrů a sdílet je se svými přáteli. Při honbě za poklady můžete také lovit nové trofeje exkluzivně vytvořené pro sérii Uncharted v systému PS4.

Produkt je výrobek značky Sony ,distribuovaný s EAN kódem 0711719711414.

Procházet zboží z kategorie Software Sony.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Uncharted: The Nathan Drake Collection a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sony a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sony najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Uncharted: The Nathan Drake Collection
Právě si prohlížíte...

368,- Kč