Steven Slate Trigger 2 Platinum

Steven Slate Trigger 2 Platinum
2 933 2 933 544
2 933,- Kč

Původní cena: 2 933,- Kč


Hodnocení:


Steven Slate Trigger 2 Platinum z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Steven Slate Trigger 2 Platinum .

Detailní informace

TRIGGER je ne až tak tajná zbraň zvukového průmyslu pro získání velkých, profesionálních zvuků bicích v mixech. Díky snadno použitelnému rozhraní můžete rychle nahradit nebo rozšířit kopáky, snare a tomy ve svých nahrávkách pomocí rozsáhlé knihovny profesionálních samplů bicích. Fázově přesný vícevrstvý spouštěcí mechanismus TRIGGER vám umožňuje bezproblémově spustit 8 stereo vzorků současně, jako je vzorek z blízkého mikrofonu, vzorek ze stereoskopu a vzorky ze stereo mikrofonu v místnosti. Nebo smíchejte spoustu přímých mikrofonních vzorků a ...vytvořte si vlastní jedinečné zvuky. Tato funkce vícekanálového spouštění umožňuje uživateli znovu vytvořit zvuk přirozených bubnů se skutečnými vícestopými vzorky. Každá vzorová vrstva má parametry pro přizpůsobení, jako je ovládání rychlosti a dynamiky, atack, release,sustain a nezávislé úrovně.INFOhttps://stevenslatedrums.com/TRIGGER-2-platinum/ DOWNLOADhttps://my.stevenslateaudio.com/redeem  Systémové požadavky : Mac OSX 10.10 < Podporované formáty pluginů : AU Podporované formáty : AU Typ : Drum Machine Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Kompatibilita : Mac OS Kompatibilita : Windows Systémové požadavky : Win 7 < Podporované formáty : AAX Podporované formáty pluginů : AAX Podporované formáty : VST Podporované formáty pluginů : VST Licence : Plná verze Typ : Virtual Instrument Hardwarové požadavky : Intel Dual Core 2.2GHz Země původu : USA Arpeggiator : Ne Hardwarové požadavky : 4 GB RAM

Produkt je výrobek značky Steven Slate.

Procházet zboží z kategorie Software Steven Slate, Počítačový software Steven Slate, Multimediální software Steven Slate, Software pro skládání hudby Steven Slate.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Steven Slate Trigger 2 Platinum a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Steven Slate a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Steven Slate najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Steven Slate Trigger 2 Platinum
Právě si prohlížíte...

2933,- Kč