Slate Digital VCC Console emulation

Slate Digital VCC Console emulation
3 672 3 672 963
3 672,- Kč

Původní cena: 3 672,- Kč


Hodnocení:


Slate Digital VCC Console emulation z kategorie software, počítačový software, multimediální software, software pro skládání hudby, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Slate Digital VCC Console emulation .

Detailní informace

Existuje důvod, proč se na analogových konzolách stále mísí mnohé nejlepší hity – podobně jako pásková technika, i špičkové velkoformátové analogové konzole mají zvuk a atmosféru, které nebylo možné dosáhnout ve světě počítačového nahrávání... až dosud. Kolekce virtuální konzole umožňuje vašemu DAW získat osobnost skutečného analogového mixážního pultu, zlepšit zobrazování a hloubku a nástroje lépe sedí ve frekvenčním spektru. Míchání se stává jednodušším a hudebnějším a dokonce můžete zmáčknout ztlumovače DAW nahoru, abyste našli „sweet-spot“ ...každého mixu.Chování analogové konzole je nesmírně složité, protože jednotlivé kanály zvukově přispívají jinými věcmi než sčítací sběrnice a počet jednotlivých používaných kanálů je důležitý pro celkový zvuk. Pro přesnou emulaci celé této složitosti se kolekce virtuální konzole skládá ze dvou samostatných doplňků – Virtual Channel a Virtual Mixbuss – z nichž oba umožňují uživateli vybrat jednu ze šesti emulací analogové konzole. Virtuální kanál se aplikuje na jednotlivé mixážní kanály ve vašem DAW a virtuální mixbus je určen k umístění na první vložku hlavního faderu.Virtual Console Collection obsahuje emulace šesti klasických inline nahrávacích konzolí, včetně nejvyhledávanějších modelů z Británie a USA. Tyto emulace jsou zvukově nerozeznatelné od původních mixovacích konzolí, takže vaše mixy se spojí rychleji, budou působit rovnoměrněji a vzrušující a vyžadují méně práce než kdykoliv předtím.Pro usnadnění používání Virtual Console Collection je možné ve vaší mixážní session vytvořit až osm samostatných ovládacích skupin, což vám umožní manipulovat s více kanály z libovolného modulu přiřazeného ke stejné skupině.INFOhttps://slatedigital.com/virtual-console-collection/ DOWNLOADhttps://app.slatedigital.com/gift   Kompatibilita : macOS Software : Effect Plugins Kompatibilita : Windows Podporované formáty pluginů : AAX Typ : Emulator Země původu : USA Podporované formáty pluginů : VST2 Kompatibilní s : Všechny hlavní DAW Podporované formáty pluginů : AU Typ : Virtuální efekt Licence : Plná verze Hardwarové požadavky : Intel Core i5 Systémové požadavky : Win 7 < Set : Ano Podporované formáty pluginů : VST3 Hardwarové požadavky : 4 GB RAM

Produkt je výrobek značky Slate Digital.

Procházet zboží z kategorie Software Slate Digital, Počítačový software Slate Digital, Multimediální software Slate Digital, Software pro skládání hudby Slate Digital.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Slate Digital VCC Console emulation a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, multimediální software sleva, software pro skládání hudby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Slate Digital a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Slate Digital najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Slate Digital VCC Console emulation
Právě si prohlížíte...

3672,- Kč